Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

GraVital Juice Poza marita

GraVital Juice (946ml) cu Graviola, Aloe Vera, Mangostana.

GraVital Juice este un suc obţinut din mai multe fructe exotice care provin din culturi organice, adică culturi care nu sunt expuse acţiunii ierbicidelor, pesticidelor sau îngrăşămintelor chimice.

Mai multe detalii

Calivita

CV0206

Nou

50 Produse

198,15 Lei

GraVital Juice 964 ml cu Aloe Vera

 suc de superfructe de pe plantaii organice

 

Când putem folosi GraVital Juice cu Aloe Vera?

• Gratie proprietatilor sale antibacteriene si antivirale, atât graviola, cât si aloe vera ajuta organismul uman în lupta împotriva agentilor patogeni.
• În caz de infectii fungice, ca adjuvant.
• Pentru combaterea inflamatiilor, artritei sau reumatismului.
• Daca sunteti în cautarea unui antioxidant eficient, graviola este alegerea optima, deoarece continutul ei ridicat de vitamina C protejeaza foarte eficient împotriva radicalilor liberi

Superfructele în misiune
Principalele ingrediente din GraVital Juice sunt graviola si aloe vera, o planta medicinala larg raspândita si utilizata. Originara din America Centrala si de Sud, graviola are fructe lunguiete, verzi, tepoase, pe care bastinasii le utilizeaza de sute de ani pentru tratarea infectiilor bacteriene si fungice si a inflamaiilor. Fructul are gust de capsuni si ananas si contine o cantitate ridicata de vitamina C si B si de minerale. Celelalte doua ingrediente ale produsului sunt mangostana si nopalul.

ParaProteX lichid
ParaProteX este un produs foarte îndragit de consumatorii CaliVita de multi ani. Acesta si-a dovedit eficiena împotriva infeciilor virale, bacteriene si fungice. Noul preparat lichid va fi primit
foarte bine de cei care întâmpina greutai la înghitirea capsulelor de ParaProteX sau prefera produse similare, provenite de pe culturi organice.

Protectie naturala
Organismul uman este adesea atacat de boli bacteriene. Printre acestea se numara pielita (inflamarea peretilor bazinetului rinichiului), amigdalita (frecventa iarna), pneumonia si bronsita.
De obicei, tratamentul consta în aplicarea de antibiotice. Am mentionat de multe ori cât de importante sunt probioticele în astfel de cazuri. Se trece însa des cu vederea faptul ca efectul antibioticelor poate fi intensificat cu ajutorul substanelor naturale. Extractul de graviola si-a dovedit eficiena la inhibarea proliferarii bacteriene, iar polifenolii din aloe vera suprima bacterii cum ar fi E. coli, Staphylococcus aureus sau Pseudomona.

Nimic de ascuns
Herpes simplex, virusul ce cauzeaza herpesul, da batai de cap multora dintre noi. Un sistem imunitar slabit, febra, antibioticele, stresul sau menstruaia – toate acestea pot cauza eruptia herpetica, care uneori este foarte dureroasa si poate chiar împiedica desfasurarea normala
a activitailor cotidiene. Un experiment de laborator a demonstrat ca extractul de graviola blocheaza raspândirea virusului herpetic. Proprietatile antiinfectioase ale aloe vera pot, la
rândul lor, intensifica efectul graviolei.

Uita de reumatism!
Inflamatia reprezinta reactia de aparare a organismului la agentii patogeni sau la o leziune externa sau interna. Tratamentul antiinflamator este adesea necesar, deoarece inflamatia poate cauza dureri severe. Un exemplu tipic este artrita sau reumatismul. Graviola, aloe vera si mangostana pot fi adjuvanti eficienti în tratamentul acestui tip de inflamaii.

Cui recomandam Gravital sirop cu Aloe Vera!

  • Celor care doresc sa sprijine terapia antivirala, antibacteriana si antifungica cu un adjuvant natural. 
  • Celor care vor sa combata inflamatiile.
  • Persoanelor cu episoade frecvente de herpes.
  • Tuturor celor care prefera astfel de produse in forma lichida.

            GraVital Juice este un suc obţinut din mai multe fructe exotice care provin din culturi organice, adică culturi care nu sunt expuse acţiunii ierbicidelor, pesticidelor sau îngrăşămintelor chimice.

gravital

Utilizarea îngrăşămintelor chimice a început în secolul al XIX-lea, luând un avânt considerabil în perioada de timp scursă de atunci. A fost urmată, odată cu dezvoltarea chimiei, de introducerea de ierbicide şi pesticide în agricultură. Rolul acestora de a face posibilă obţinerea unor recolte mai mari a fost la un moment dat justificabil. Totuşi, efectele pozitive au fost contrabalansate de cele nefaste exercitate asupra mediului înonjurător şi, în final, asupra consumatorilor de produse alimentare. Astfel, aceşti compuşi au rezolvat o problemă, dar au creat şi una nouă.

            Una din alternative pentru soluţionarea acestei situaţii a fost/este întoarcerea la metodele folosite înainte de introducerea acestor compuşi, denumite generic agricultură organică. Folosind aceste metode, se pot obţine fructe care chiar dacă nu se prezintă impecabil, asemeni omologilor obţinuţi cu ajutorul agriculturii moderne, au un conţinut bogat de nutrienţi şi sunt lipsiţi de reziduuri de ierbicide, pesticide şi îngrăşăminte.

            Fructele organice din compoziţia sucului GraVital Juice sunt Annona muricata, Aloe barbadensis, Garcinia mangostana şi Opuntia ficus-indica.

            Annona muricata este un arbore tropical, veşnic verde, care poate creşte până la înălţimi de 4 metri. Tolerează bine solurile sărace şi preferă să crească la altitudini cuprinse între 0 şi 1200 metri. Frunzele sale sunt alungite, cu lungimi cuprinse între 6 – 18 cm, de culoare verde închisă lucioasă, florile fiind de culoare gălbuie. Arborele este originar din Caraibe şi America Centrală, dar azi este cultivat în multe zone tropicale, în special pentru fructul său. Acesta are o culoare verde închisă şi prezintă numeroşi peri. Forma este asemănătoare cu a unui ou şi poate avea o lungime de până la 30 cm. Pulpa fructului este zemoasă, acidă şi aromată. Aceasta este utilizată pentru obţinerea nectarurilor, sucurilor, bomboanelor, şerbetului şi ca aromatizant pentru îngheţate.

            Fructul conţine cantităţi însemnate de vitamina C, vitamina B1 şi vitamina B2, precum şi cantităţi mai mici de minerale.

            În literatura de specialitate există numeroase articole care au ca subiect Annona muricata. Printre altele, se discută potenţialul său antibacterian, antiviral, antifungic şi antioxidant.

Aloe barbadensis (cunoscută şi sub numele de Aloe vera) este o plantă suculentă cu o tulpină foarte scurtă, care creşte între 60 – 100 cm. Înfloreşte vara, având flori de culoare galbenă; în unele regiuni, planta este folosită şi în scop decorativ, fiind rezistentă în medii aride şi necesitând cantităţi mici de apă. Frunzele sunt groase şi cărnoase, culoarea lor variază de la verde la verde gri, unele specii prezentând şi puncte albe, putând înmagazina cantităţi semnificative de apă, fapt care ajută planta să supravieţuiască în mediile aride. Genul Aloe îşi are originea în Africa de Sud, iar Aloe vera îşi are originea în peninsula Arabia. Astăzi însă, planta este cultivată în multe ţări ale lumii, atât în scop ornamental, cât şi pentru numeroasele sale utilizări în alimentaţie şi cosmetică.

Planta conţine 99 – 99,5% apă şi 0,5 – 1% material solid. În compoziţia sa au fost decelate 200 de substanţe, din diverse clase. Astfel, amintim acidul salicilic – având un efect similar aspirinei; aminoacizii – constituenţii principali ai proteinelor; antrachinonele – cu efect analgezic (în cantităţi mici); enzimele – care facilitează digestia şi diverse minerale. De asemenea, unele date din literatura de specialitate indică şi un potenţial antibacterian şi antiviral. Influenţează pozitiv funcţionarea sistemului imunitar şi are efecte benefice în caz de oboseală.

Garcinia mangostana (mangostana) este un arbore tropical, veşnic verde, originar din zona Indoneziei. Creşte în principal în Asia de Sud Est, statul Kerala din India şi în ţări tropicale din America de Sud. A fost menţionată de chinezi în secolul al XV-lea şi mai târziu, în 1753 a fost inclusă de Carl Linnaeus în lucrările sale referitoare la clasificarea plantelor.

Creşte până la înălţimi cuprinse între 6 şi 25 metri, având un fruct dulce, astringent şi zemos, cu vezicule umplute cu lichid (într-un mod similar miezului citricelor) şi o coajă necomestibilă roşu-purpurie atunci când fructul este copt.

Arborii încep să producă fructe la vârsta de 5 – 6 ani, vârsta tipică fiind însă de 8 – 10 ani. Mărimea recoltei variază în funcţie de climă şi vârsta arborelui; arborii tineri pot produce 200 – 300 fructe, cei cu vârste între 30 – 45 ani pot produce până la 3000 fructe, putând fi productivi şi la vârste de 100 ani.

Fructul, cu numeroase beneficii pentru sănătate, este unul dintre cele mai delicioase din lume, câştigându-şi denumirea de “regina fructelor” sau “darul zeilor”.

Pericarpul fructului este deosebit de bogat în diferite xantone cunoscute că exercită activităţi biologice unice. De-a lungul anilor, asupra fructului s-a efectuat un număr mare de cercetări, cu scopul de a determina efectele sale benefice asupra organismului. Cercetătorii au descoperit şi clasificat aproximativ 200 de xantone, din care 40 se găsesc în fructul mangostana. Cele mai importante xantone (o clasă de polifenoli) din mangostana includ: alfa-mangostinul, beta-mangostinul, gama-mangostinul, garcinonele A, C, D, mangostanolul, gartaninul. Literatura de specialitate menţionează faptul că băştinaşii din Asia de Sud Est au foslosit acest fruct în tratamentul rănilor, inflamaţiilor şi a unor infecţii.

Opuntia ficus-indica (numită în Mexic nopal) este o specie de cactus importantă din punct de vedere economic în zonele aride şi semiaride ale lumii. Se presupune a fi originară din Mexic (cactusul nopal apărând şi pe steagul acestui stat).

Nopalul este cultivat în special datorită utilizării fructului său în alimentaţie. Reprezintă o sursă bună de hrană în zonele aride, deoarece are nevoie de cantităţi mici de apă pentru a se dezvolta. În Mexic, nopalul, fiind cel mai răspândit cactus domesticit, se situează la un nivel asemănător porumbului şi plantei agave ca importanţă economică. Cea mai valoroasă parte a plantei din punct de vedere comercial este fructul.

Cactusul înfloreşte începând cu luna mai, în emisfera nordică, iar fructele se coc în intervalul august – octombrie. Acestea sunt consumate fără coajă exterioară, având o aromă similară cu cea a pepenelui verde. Miezul fructului este dulce, de culoare roşie – purpurie sau alb – gălbuie şi conţine numeroase seminţe mici şi tari. Din fructe se pot obţine şi gemuri sau jeleuri.

Componenţii chimici cei mai importanţi ai nopalului sunt: aminoacizi (în număr de 17, dintre care 8 sunt esenţiali); vitamine (beta-caroten, vitamina C, vitaminele B1, B2, B3); minerale (Ca, Mg, Na, K, Fe) şi fibre (atât insolubile: lignina, celuloza, hemiceluloze, cât şi solubile: pectina, mucilagii, gume).

Prin conţinutul bogat în aminoacizi produsul poate determina scăderea apetitului. De asemenea, accelerează catabolismul lipidelor şi eliminarea acestora din organism. Datorită acestor efecte, nopalul poate fi consumat de cei interesaţi în menţinerea greutăţii corporale.

 

GraVital Juice cu Aloe Vera:

Suc necarbonatat de fructe 946 ml

 

Ingrediente GraVital Juice cu Aloe Vera:

piure din fruct de Graviola organică (31,95%); apă filtrată; suc de Aloe vera organică (28,6%); piure de Mangostana organică (4,76%); Nopal organic (4,76%); agenţi gelatinizanţi – gumă de guar organică, pectină; corector de aciditate – acid citric; aromă de merişoare organice; corector de aciditate – acid ascorbic; îndulcitor – stevia organică.

 

Instrucţiuni de utilizare GraVital Juice cu Aloe Vera:

agitaţi bine flaconul înainte de utilizare; consumaţi 2 linguri de suc (30 ml) per zi, dizolvate într-un pahar de apă. Nu congelaţi produsul.

 

Notificat MS Nr. 1232 / 29.04.2015
Bibliografie:
The phenolic compounds and the antioxidant potential of infusion of herbs from the Brazilian Amazonian region - Pollyane da Silva Port's et al.,
Food Research International Volume 53, Issue 2, October 2013, Pages 875–881 * Graviola: a novel promising natural-derived drug that inhibits
tumorigenicity and metastasis of pancreatic cancer cells in vitro and in vivo through altering cell metabolism - Torres MP. Et al., Cancer Lett. 2012
Oct 1;323(1):29-40. * Chemopreventive potential of Annona muricata L leaves on chemically-induced skin papillomagenesis in mice - Hamizah S,
Roslida AH, Fezah O, Tan KL, Tor YS, Tan CI., Asian Pac J Cancer Prev. 2012;13(6):2533-9. * Ishola IO, Awodele O, Olusayero AM, et al. Mechanisms of
analgesic and anti-inflammatory properties of Annona muricata Linn. (Annonaceae) fruit extract in rodents. J Med Food. Dec 2014;17(12):1375-
1382. doi: 10.1089/jmf.2013.0088 * Padma P, Pramod NP, Thyagarajan SP, et al. Effect of the extract of Annona muricata and Petunia nyctaginiflora
on Herpes simplex virus. J Ethnopharmacol. May 1998;61(1):81-83. * Mohd Abd Razak MR, Afzan A, Ali R, et al. Effect of selected local medicinal
plants on the asexual blood stage of chloroquine resistant Plasmodium falciparum. BMC Complement Altern Med. 2014;14(1):492. doi:
10.1186/1472-6882-14-492 * Jaramillo MC, Arango GJ, Gonzalez MC, et al. Cytotoxicity and antileishmanial activity of Annona muricata pericarp.
Fitoterapia. Apr 2000;71(2):183-186.

Scrieţi o recenzie

GraVital Juice (946ml) cu Graviola, Aloe Vera, Mangostana.