Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

C 300 Plus Poza marita

Vitamina C 300 Plus (120 capsule)

Vitamina C 300 mg cu bioflavonoide si extract de macese. Prospect, doza si mod de administrare al vitaminei C.

Mai multe detalii

Calivita

CV0158

Nou

48 Produse

63,78 Lei

vitamina c 300 plus calivita vitabiotic

1. Vitamina C 300 Plus Calivita, doza si continut.

2. Beneficiile consumului de vitamina C 300. Recomandari.

3. Vitamina C 300 prospect

4. Pret Vitamina C 300 Plus de la Calivita

5.  Extractul de macese din Vitamina C 300 Plus

6. Complexul de bioflavonoide si beneficiile sale

7. Mod de administrare al Vitaminei C 300 Plus

8. Precautii, contraindicatii si deficiente.

 • tuturor celor care isi doresc sa-si suplimenteze aportul de vitamina C dintr-o sursa naturala excelenta
 • celor care nu consuma destule fructe si legume proaspete
 • fumatorilor activi si pasivi
 • femeilor insarcinate
 • celor care depun un efort fizic intens (sportivi, muncitori etc.)
 • care locuiesc in zone poluate
 • persoanelor foarte stresate
 • celor cu probleme si deficiente imunitare
 • celor cu probleme de circulatie
 • acelora care sufera de scorbut
 • preventiv pentru pastrarea vitalitatii la nivel celular

Prospect Vitamina C 300 de la Calivita

Vitamina C 300 indispensabila si incontinuu
C 300 Plus este un produs cu absorbtie prelungita, asa-numita formula “time-released”. Datorita tehnologiei speciale, ingredientele active sunt eliberate în mod continuu din tableta, ramanand astfel în organism o perioada indelungata. Aceasta tehnologie permite utilizarea optima a ingredientelor active din C300 Plus, mai mult, previne acumularea acestora in exces în organism.

Obtii o cantitate suficienta de vitamina C din alimente?

Stiai ca Vitamina C se descompune din cauza caldurii, luminii si a metalelor foarte usor. Conditiile nefavorabile de depozitare ale alimentelor pot duce, de asemenea, la pierderea semnificativa a vitaminei C din compozitie.
Pierderile cele mai insemnate apar in faza de preparare si gatire a alimentelor.?

De ce avem nevoie de Vitamina C
Se cunoaste faptul ca organismul uman este incapabil sa produca vitamina C, o substanta indispensabila pentru functionarea sa normala. Vitamina C joaca un rol important in sprijinirea sistemului imunitar; ea ajuta organismul sa se protejeze impotriva bacteriilor si virusilor, contribuie la sanatatea gingiilor, pielii, oaselor si cartilajelor, garanteaza functionarea normala a inimii, a sistemului nervos si circulator.

Este bine de stiut ca vitamina C apartine grupei de vitamine solubile in apa, prin urmare exista posibilitatea eliminarii mult prea rapide din corp. Chiar daca necesarul de vitamina C al organismului poate fi asigurat doar din alimentatie - in urma consumului de fructe si legume crde, daca este posibil organice - acesta trebuie monitorizat cu atentie. Vitamina C se descompune foarte usor din cauza caldurii, luminii, umiditatii si a metalelor. Conditiile nefavorabile de depozitare a alimentelor pot duce, de asemenea, la pierderea semnificativa a vitaminei C din compozitie. Pierderile cele mai insemnate apar in faza de preparare si gatire a alimentelor.

Calivita International a elaborat suplimentul natural Vitamina C 300 Plus pentru a veni in intampinarea celor mai variate si exigente nevoi de alimentatie bogata in vitamina C naturala.Beneficiile Produsului Vitamina C 300 Plus Bioflavonoide  - vitamina c 300 ajuta sistemul imunitar sa protejeze eficient organismul impotriva bacteriilor si virusurilor.
- vitamina c 300 este esentiala pentru functionarea normala a sistemului nervos.
- vitamina c 300 sprijina functionarea sanatoasa a sistemului cardiovascular.
- vitamina c 300 participa la meninerea sanatatii vaselor sanguine, la formarea si functionarea adecvata a tesuturilor conjunctive si, prin urmare, la mentinerea sanatatii gingiilor, pielii, oaselor si cartilajelor.
- vitamina c 300 are un puternic efect antioxidant, prevenind si combatand mutatiile si degenerarile celulare.
- vitamina c 300 are un rol important in absorbtia fierului din alimente.Principalul ingredient activ al produsului naturist vitamina c 300 Plus este vitamina C din citrice. Componenta de bioflavonoide extrase, de asemenea, din variate soiuri de citrice, completeaza excelent efectele vitaminei C, sprijina absorbtia si utilizarea acesteia si sunt antioxidanti eficienti.

Cercetarile efectuate mai aproape de zile noastre au demonstrat relatia sinergica dintre flavonoide si vitamina C. Fiecare substanta imbunatateste activitatea celeilalte, si sunt multe alte vitamine care pentru o eficienta crescuta necesita prezenta flavonoidelor. Prezenta flavonoidelor imbunatateste absorbtia vitaminei C si ii prelungeste efectul.


Macesele confera produsului o aroma excelenta si, in acelasi timp, reprezinta si una din sursele de vitamina C cu cea mai indelungata folosire din medicina traditionala. Macesul este in primul rand un rezervor de vitamine pentru organismul uman. Extractul de macese trateaza intoxicatiile, diarea, afectiunile hepatice, febra, viermii intestinali, palpitatiile. Afectiunile rinichilor si ale vezicii urinare pot fi ameliorate cu ajutorul acestei plante. Datorita bioflavonoidelor, care au rol de vitamina P, precum si vitaminei F din compozitie, ceaiul sau extractul din macese mentine elasticitatea si permeabilitatea vaselor capilare, planta fiind astfel benefica in tratarea arteritei, aterosclerozei, hipertensiunii arteriale si trombangeitei obliterante.


C 300 Plus este un spliment alimentar cu absorbtie continua, ceea ce inseamna ca, datorita tehnologiei speciale utilizate, substantele active sunt eliberate din tableta incontinuu, pe o perioada lunga de timp, prin urmare sunt disponibile si pot fi folosite de organism fara riscul de a elimina o mare parte sub forma de surplus. Acesta tehnologie ajuta la o utilizare mai buna a ingredientelor active si previne acumularea lor in organism in cantitati prea mari si nefolositoare, ori eliminarea lor prematura prin scaun si urina.


c 300 plus with rose hips

2016-01-26

vitamina c

Prous bun. Il iau mereu in perioada iernii

  Scrie o recenzie

  Scrieţi o recenzie

  Vitamina C 300 Plus (120 capsule)