Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Ce este si cum apare Oboseala Cronica?

Ce este si cum apare Oboseala Cronica?

Fiecare dintre noi trece prin perioade in care se plange de oboseala, de dificultati de concentrare, de migrene, insomnii, iritabilitate. Daca aceste simptome se prelungesc mai multe luni, atunci vorbim despre oboseala cronica. Efortul fizic si intelectual, stresul prelungit sau autointoxicarea organismului sunt deopotriva cauze de oboseala cronica.

Ce este de fapt oboseala cronica?

Traim intr-o lume in care lucrurile se intampla cu o viteza uimitoare. Stresul tinde sa devina stare de normalitate, la fel insomniile, durerile de cap, starile de nervozitate. Dupa un efort fizic sau intelectual, dupa o perioada de stres puternic apare o stare de oboseala care necesita refacerea organismului.

Daca oboseala se acumuleaza de la o zi la alta tinde sa devina cronica. Oboseala cronica este permanenta si este insotita uneori de dureri in gat, ganglioni limfatici mariti, de dureri articulare, stari febrile, instabilitate emotionala.

Oboseala cronica nu se amelioreaza la repaus. Mai grav este ca aceasta oboseala poate provoca diminuarea performantelor intelectuale.

Ne ajuta detoxifierea sa invingem oboseala?

Avem tendinta de a incrima pentru starea de oboseala continua stresul, efortul fizic sau intelectual. V-ati gandit insa ca la originea acestei stari de oboseala poate sta si acumularea de toxine in organism, in special in colon?

Diagnosticul de oboseala cronica este unul de excludere, de asteptare. Se poate ca in prima faza medicul sa puna diagnosticul de oboseala cronica, dar la controalele ulterioare sa fie descoperita o cauza de natura organica: boli psihice, hepatita, insuficienta cardiaca, pulmonara,diabetzaharat, boli endocrine, unele boli infectioase (HIV, tuberculoza). In aceste cazuri, oboseala apare pe fondul unei boli.

Daca oboseala nu apare pe fondul unei boli, atunci ea poate fi tratata printr-o cura dedetoxifiere. In acest sens va recomandam produsul nostru Pure Yucca, un supliment cu fibre naturale, care elimina toxinele din organism si va reda energia si pofta de viata.

Statisticile arata ca oboseala cronica este de doua ori mai frecventa la femeile intre 25 si 45 de ani. Oboseala cronica poate fi intalnita atat la adulti, cat si la copii.

Ce legatura are ficatul cu oboseala cronica?

Oboseala apare cu precadere pe fondul detoxifierii defectuoase si al unui ficat epuizat, ale carui functii de detoxifiere nu mai functioneaza corespunzator. Ficatul neutralizeaza deseurile rezultate din activitatea celulara sau musculara. Daca ficatul este obosit, el lasa sa treaca in sange substante netransformate, toxine si bacterii nocive care intoxica organismul.

Oboseala ficatului se asociaza cu greturi, balonari, constipatie, tulburari digestive, epuizare fizica si psihica, deprimare, irascibilitate continua. In aceste conditii, specialistii recomanda detoxifiereaprin cresterea aportului de fibre alimentare si reducerea consumului de grasimi.

Pentru cresterea aportului de fibre luati Pure yucca. Fibrele naturale stimuleaza functiile naturale de detoxifiere a organismului, ajutand ficatul sa curete sangele de deseuri. Persoanele care au incercat Pure Yucca au declarat ca au uitat de oboseala dupa o cura de 1-3 luni cu acest produs.

Detoxifierea cu ajutorul Pure Yucca inseamna disparitia sindromului de oboseala cronica, dar si de imbunatatirea starii psihice si cresterea rezistentei la stres.

Lasa un comentariu: