Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

L-Lysine Plus Poza marita

L-Lysine Plus (60 capsule)

L-LYSINE PLUS (60 capsule)
AJUTOR ÎMPOTRIVA HERPESURILOR

Mai multe detalii

Calivita

CV0162

Nou

50 Produse

80,63 Lei

L-LYSINE PLUS (60 capsule)

Capsulele L-Lysine PLUS conţin o formă concentrată a aminoacidului lizină, pe care corpul nostru nu îl poate produce, dar care asigură o protecţie eficientă împotriva unor agenţi patogeni, cum ar fi virusul herpetic. În plus, lizina joacă un rol important în formarea colagenului, substanţa care intră în alcătuirea pielii, ţesutului conjunctiv şi pereţilor vaselor sanguine, proces care este stimulat şi mai mult de conţinutul de vitamina C din capsule. De asemenea, poate contribui la formarea şi menţinerea structurii normale a oaselor, la procesele de producere a energiei celulare (energogeneză) şi la funcţionarea corectă a musculaturii.

Pentru cine recomandăm tratamentul naturist cu L-Lysine Plus?

 •     Persoanelor a căror alimentaţie nu con ţine cantitatea şi calitatea adecvată de surse de lizină (proteine integrale, ouă, carne, peşte), precum și celor care urmează un regim alimentar de tip vegan.,
 •     Celor care au o alimentaţie săracă în proteine.
 •     Persoanelor care efectuează munci fizice grele sau practică sport cu regularitate.
 •     Persoanelor predispuse la herpes sau alte infecţii virale.

Prospect L-Lysine Plus de la Calivita

Produsul natural pentru sanatate L-Lysine Plus de la Calivita este o combinatie de vitamina C cu aminoacidul L-lizina, asigurand ridicarea imunologica si energetica a organisemlor suferind de afectiuni ale pielii, dereglari acido-bazice, devitalizare fizica si psihica.

L-lizina este una aminoacid esential, adica este vital pentru sanatatea organismului, insa acesta nu il poate produce. L-lizina trebuie luata din alimente. Aminoacizi precum lizina sunt constituenti de baza ai proteinelor. L-lizina joaca un rol esential in producerea carnitinei, o substanta responsabila pentru convertirea acizilor grasi in energie si pentru reducerea colesterolului sanguin.

L-lizina ajuta la absorbtia calciului si este vitala pentru prodcerea colagenului, o substanta importanta pentru oase si tesuturile conjunctive, incluzand pielea, tendonul si cartilajul. Este necesara pentru sprijinirea bunei functionari a sistemului imunitar, fiind implicata direct in producerea anticorpilor. De asemenea, are rol important si in biosinteza hormonilor si enzimelor.


Desi majoritatea persoanelor se bucura un aport sficient de lizina din alimentatie, atletii, vegetarienii si veganii (aripa dura a vegetarienilor), precum si pacientii cu arsuri au nevoie de o cantitate mai mare. Mai mult, nevoia de suplimentare cu lizina apare adesea la persoanele suferind de oboseala, greata, ameteli, pierderea poftei de mancare, agitatie, ochi injectati, incetinirea dezvoltarii, anemie. Dereglarile hormonale, cele de ph, precum si herpesul cer de cele mai multe ori un aport de lizina de cea mai buna calitate.

 

In intampinarea acestor nevoi (si nu numai) vine suplimentul natural L-Lysine Plus de la Calivita.


L-Lysine Plus impiedica atat reactivarea, cat si multiplicarea viruslui herpetic. Odata ce o persoana a contactat virusl herpetic, acesta ramane in organism. Chiar daca herpesul nu este vizibil pe piele, virusul ramane in stare latenta in sistemul nervos central, unde nu produce leziuni. Cand virusul se reactiveaza, acesta circula prin nervi pentru a ajunge la suprafata pielii. Aceasta este perioada in care pot fi sesizate primele simptome, dupa care curand va aparea herpesul.

Aminoacidul L-lizina din comozitia produsului este foarte important pentru culturisti si sportivii de performanta, deoarece majoritatea isi suprasolicita musculatura, iar acest aminoacid ajuta la recuperarea rapida dupa efort muscular si suprasolicitare in general. Joaca un rol important si in producerea hormonilor, mentinerea nivelului de azot si proteine necesare dezvoltarii musculare armonioase.

Alaturi de L-lizina, produsul contine si vitamina C care, pe langa cunoscutele sale proprietati antioxidante si de intarire a sistemului imunitar, contribuie, aidoma lizinei, si la formarea si mentinerea structurii colagenului. Astfel, deficienta de vitamina C poate avea ca rezultat degradarea tesuturilor conjunctive, ducand la slabirea anumitor structuri de sustinere ale organismului. De asemenea, la fel ca si lizina, impiedica diferite virusuri invadatoare sa-si gaseasca adapost in celulele organismului nostru.


BENEFICIILE preparatului L-Lysine Plus de la Calivita:

 •     imunostimulator care in mod special creste rezistenta la infectiile virale herpetice bucale si genitale;
 •     vindeca leziunile bucale si genitale provocate de virusul herpetic;
 •     stimuleaza producerea hormonului de crestere;
 •     imbunatateste absorbtia calciului la nivel digestiv si impiedica eliminarea lui prin urina, prevenind astfel osteoporoza si favorizand dezvoltarea armonioasa a oaselor copiilor;
 •     reduce caderea parului;
 •     stimuleaza productia de hormoni, enzime, anticorpi si colagen (substanta necesara pentru refacerea tesuturilor osoase, piele, tendoane, cartilaje, mai ales dupa interventii chirurgicale);
 •     previne leucopenia - scaderea numarului de globule albe (leucocite) din sange;
 •     e benefica in hipotiroidism;
 •     reduce nivelul colesterolului si al trigliceridelor;
 •     ajuta la producerea de carnitina care participa la transformarea acizilor grasi in energie, reducand oboseala musculara;
 •     antianemic: mentine numarul de eritrocite si nivelul de hemoglobina optim in sange;
 •     previne aparitia litiazelor renale;
 •     previne si stopeaza cefaleea, vertijurile, greata, voma;
 •     reduce depresia, stresul, iritabilitatea;
 •     induce starea de bine in corp si minte, controleaza hiperactivitatea copiilor, regleaza somnul (intra in componenta triptofanului, aminoacid din care creierul produce neurotransmitatorul serotonina);
 •     contribuie la corectarea deficientelor aparatului de reproducere;
 •     regleaza pH-ul organismului (mentine echilibrul acid-alcalin in organism).

L-Lysine Plus
De ce să alegeţi produsele noastre ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

 •     Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 •     Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 •     Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 •     Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 •     Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 •     Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 •     Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că ?

O capsulă de L-lysine PLUS furnizează tot atâta lizină cât 4 porţii (700 gr) de porumb !

Lizina şi arginina au o cale metabolică comună, astfel că se află în concurenţă pentru absorbţie? Arginina este necesară pentru multiplicarea virusului herpesului, dar dacă lizina se află într-o concentraţie mai mare în organism, poate fi absorbită mai puţină arginină (prin urmare, creşterea concentraţiei de lizină previne multiplicarea herpesului).

Mod de administrare L-Lysine Plus:
ca supliment alimentar, se consumă 1 capsulă pe zi, sau conform indicaţiilor medicului dumneavoastră.

Conţinut L-Lysine Plus:
500 mg L-lizină
60 mg Vitamina C

Atenţie !

În cazul folosirii continue a produsului pentru o perioadă mai lungă de şase luni, cereţi sfatul medicului.

Scrieţi o recenzie

L-Lysine Plus (60 capsule)