Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Aquabelle Nurishing Cream Poza marita

Aquabelle Nurishing Cream

Aquabelle Nurishing Cream (50 ml)
CREMA NUTRITIVĂ DE NOAPTE

Mai multe detalii

Calivita

CC0008

Nou

30 Produse

50,60 Lei

Aquabelle Nurishing Cream (50 ml)

Particularitatea acestei creme este dată de emulsia formată din apă cu conţinut redus de deuteriu şi squalan (esenţă de ulei de măsline), care asigură o hidratare profundă prin eliberarea treptată şi controlată a ingredientelor sale active, având astfel un efect hidratant şi nutritiv imediat. Uleiul de avocado din compoziţie hrăneşte şi reîntinereşte pielea uscată şi deshidratată. Datorită conţinutului mare de vitamina E, este o soluţie excelentă nu doar pentru tenul uscat, ci şi pentru tenul cu probleme (de exemplu, psoriazis). Este ideală ca şi cremă de noapte.
Pentru cine recomandăm ?

Aquabelle Nurishing Cream

Ştiaţi că ?

Apa cu un conţinut redus de deuteriu are un efect benefic asupra diviziunii celulare, întârziind astfel îmbătrânirea?

Un aspect îngrijit nu este un criteriu important doar în viaţa noastră privată, ci şi pentru succesul în afaceri. CaliVita International se străduieşte să le ofere clienţilor săi nu doar sprijin intern, sub forma suplimentelor alimentare, ci şi încredere în frumuseţea lor exterioară.

Din acest motiv ne extindem constant linia de produse cosmetice, străduindu-ne să păstrăm echilibrul între noile tehnologii revoluţionare, cu componente moderne, şi ingredientele naturale sănătoase.

Încearcă produsele noastre preferate pentru îngrijirea părului, răsfaţă-ţi pielea cu loţiunile noastre, ai grijă de sănătatea picioarelor tale şi transformă îngrijirea corpului într-o experienţă şi mai plăcută! Pe lângă eficienţa dovedită, parfumul special al acestor produse te va captiva.

Calitatea ingredientelor noastre oferă confort 24 de ore din 24, iar satisfacţia ta se va reflecta în succesul pe care-l vei avea!

cosmetics

De ce să alegeţi produsele noastre ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

  •     Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
  •     Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
  •     Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
  •     Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
  •     Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
  •     Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
  •     Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Scrieţi o recenzie

Aquabelle Nurishing Cream