Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Hand & Body Lotion Poza marita

Hand & Body Lotion (1000ml) Lotiune pentru maini si corp

Hand & Body Lotion (1000 ml)
LOŢIUNE PENTRU ÎNGRIJIREA MÂINILOR ŞI CORPULUI

Mai multe detalii

Calivita

CC0019

Nou

34 Produse

76,86 Lei

hand body lotion calivita vitabiotic

Hand & Body Lotion (1000 ml)

Hand & Body Lotion a fost creată în conformitate cu cele mai stricte standarde pentru produsele cosmetice, prin urmare, vă protejează frumuseţea, dar şi sănătatea pielii. Cel mai important ingredient din compoziţia sa este squalanul (extract din ulei de măsline), care face pielea mai moale şi mai flexibilă, în vreme ce efectul de hidratare în profunzime încetineşte îmbătrânirea pielii. Vitamina E este un antioxidant puternic, care previne şi el îmbătrânirea. În plus, acest produs mai conţine bisabolol, o substanţă cu acţiune anti-iritantă.

Acum va putei bucura de o îngrijire de tip mediteranean a pielii, caci va oferim reînnoirea continua sub forma loiunii Hand&Body.

Pentru cine recomandăm Hand & Body Lotion?

  •     Pentru toate tipurile de piele, chiar şi pentru uz zilnic.
  •     Loţiunea este absorbită uşor şi rapid, astfel că este perfect adecvată pentru a fi folosită în timpul zilei.
  •     Datorită parfumului său plăcut şi uşor, bărbaţii o pot folosi şi ei cu încredere.

Hand & Body Lotion
Ştiaţi că măslinii au nevoie de până la 20 ani pentru a da fructe?

Gândiţi-vă numai la timpul îndelungat în care uleiul de măsline extras din acestea a absorbit energia solară! În plus, dacă interiorul trunchiului copacului moare, rădăcina dă naştere unor mlădiţe noi. Nu este o întâmplare faptul că măslinul este considerat un arbore veşnic, capabil de continuă reînnoire.

Uleiul de măsline, datorită conţinutului său extraordinar de ridicat de acizi graşi nesaturaţi, se numără printre cele mai sănătoase uleiuri. Este folosit în mod predilect pentru obţinerea produselor cosmetice, deoarece conţine substanţe similare cu cele ale pielii, astfel că este absorbit cu uşurinţă şi acţionează rapid chiar şi în straturile mai adânci ale pielii.

Acidul oleic din măsline este unul din componentele sebumului, o substanţă asemănătoare grăsimii, cu efect protector şi de îngrijire, produsă de către corp, care joacă un rol important în păstrarea sănătăţii pielii, în vreme ce acidul linoleic pe care îl conţin poate bloca pierderea apei din straturile mai profunde, iar alfa-tocoferolul este una dintre cele mai importante surse de vitamina E din natură. Datorită efectului său antioxidant,
uleiul de măsline previne slăbirea flexibilităţii pielii, reduce predispoziţia spre inflamaţii și stimulează formarea celulelor noi ale pielii, ajutând astfel la vindecarea cicatricelor.
Ştiaţi că ?

Provitamina B5, unul din ingredientele din Hand&Body Lotion, hrăneşte pielea, previne apariţia petelor şi are efect de protejare şi regenerare al acesteia?

Un aspect îngrijit nu este un criteriu important doar în viaţa noastră privată, ci şi pentru succesul în afaceri. CaliVita International se străduieşte să le ofere clienţilor săi nu doar sprijin intern, sub forma suplimentelor alimentare, ci şi încredere în frumuseţea lor exterioară.

Din acest motiv ne extindem constant linia de produse cosmetice, străduindu-ne să păstrăm echilibrul între noile tehnologii revoluţionare, cu componente moderne, şi ingredientele naturale sănătoase.

Încearcă produsele noastre preferate pentru îngrijirea părului, răsfaţă-ţi pielea cu loţiunile noastre, ai grijă de sănătatea picioarelor tale şi transformă îngrijirea corpului într-o experienţă şi mai plăcută! Pe lângă eficienţa dovedită, parfumul special al acestor produse te va captiva.

Calitatea ingredientelor noastre oferă confort 24 de ore din 24, iar satisfacţia ta se va reflecta în succesul pe care-l vei avea!

cosmetics

De ce să alegeţi produsele noastre ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

  •     Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
  •     Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
  •     Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
  •     Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
  •     Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
  •     Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
  •     Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Scrieţi o recenzie

Hand & Body Lotion (1000ml) Lotiune pentru maini si corp

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: