Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Silk & Shine Shampoo Poza marita

Silk & Shine Shampoo (250ml) sampon cu aloe vera

Silk & Shine Shampoo (250 ml)
Şampon cu Aloe vera

Mai multe detalii

Calivita

CC0020

Nou

19 Produse

29,56 Lei

sampon silk shine calivita vitabiotic

Silk & Shine Shampoo (250 ml)

Silk&Shine Shampoo este un sampon blând creat pentru uzul zilnic. Curaa în profunzime, întareste structura firului de par si asigura protecie împotriva efectelor daunatoare ale folosirii uscatorului de par. Datorita ingredientelor sale atent selecionate, nu ustura si nu irita ochii. Protejeaza sanatatea parului si scalpului. Aloe vera reda hidratarea naturala a parului si îl face mai stralucitor si mai des. Provitamina B5 asigura flexibilitatea si stralucirea parului si capacitatea acestuia de a se menine hidratat mai lung timp. Reduce apariia firelor despicate si ajuta la refacerea firului de par, în acelasi timp protejându-l împotriva aspectului uscat.

Pentru cine recomandăm Silk & Shine Shampoo?

  •     Tuturor, indiferent de tipul de par, chiar si pentru uz zilnic.
  •     Copiilor, pentru ca nu irita ochii.
  •     Persoanelor cu pielea scalpului uscata, fiind extrem de benefic pentru acestea, datorita ingredientelor sale active anti-inflamatorii.

Silk & Shine Shampoo
Ştiaţi că ?

Puteţi prepara o excelentă mască pentru păr din gel de Aloe vera proaspătă şi miere? Amestecaţi gelul stors dintr-o frunză de Aloe vera cu suficientă miere pentru a obţine o spumă cremoasă, uşor de întins, pe care o masaţi pe scalp şi o lăsaţi să acţioneze timp de zece minute.

Un aspect îngrijit nu este un criteriu important doar în viaţa noastră privată, ci şi pentru succesul în afaceri. CaliVita International se străduieşte să le ofere clienţilor săi nu doar sprijin intern, sub forma suplimentelor alimentare, ci şi încredere în frumuseţea lor exterioară.

Din acest motiv ne extindem constant linia de produse cosmetice, străduindu-ne să păstrăm echilibrul între noile tehnologii revoluţionare, cu componente moderne, şi ingredientele naturale sănătoase.

Încearcă produsele noastre preferate pentru îngrijirea părului, răsfaţă-ţi pielea cu loţiunile noastre, ai grijă de sănătatea picioarelor tale şi transformă îngrijirea corpului într-o experienţă şi mai plăcută! Pe lângă eficienţa dovedită, parfumul special al acestor produse te va captiva.

Calitatea ingredientelor noastre oferă confort 24 de ore din 24, iar satisfacţia ta se va reflecta în succesul pe care-l vei avea!

cosmetics

De ce să alegeţi produsele noastre ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

  •     Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
  •     Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
  •     Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
  •     Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
  •     Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
  •     Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
  •     Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Scrieţi o recenzie

Silk & Shine Shampoo (250ml) sampon cu aloe vera

Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: