Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

CaliClean Natural Glass Cleaner Poza marita

CaliClean Natural Glass Cleaner

CaliClean Natural Glass Cleaner (Lichid 946 ml)
FAMILIA PRODUSELOR DE CURĂŢAT ECOLOGICE

Mai multe detalii

Calivita

CL0002

Nou

20 Produse

35,97 Lei

CaliClean Natural Glass Cleaner (Lichid 946 ml)

Natura, corpul nostru şi casa noastră au nevoie în mod constant de revitalizare sau curăţire. Dacă aţi avut deja grijă ca organismul vostru să fie în cea mai bună formă, cu ajutorul suplimentelor alimentare de la CaliVita şi cu un regim alimentar adecvat, acum aveţi ocazia să vă revitalizaţi locuinţa cu produse de curăţare prietenoase cu mediul înconjurător. Gama noastră de produse CaliClean este obţinută prin folosirea a 100% materii prime biodegradabile şi 100% surfactanţi de origine vegetală. Sunt uşor de folosit, căci se aplică exact ca şi substanţele de curăţat obişnuite.

CaliClean Natural Glass Cleaner, CaliClean, produs de curăţat pentru geamuri şi sticlă, cu miros de lămâie – 946 ml
Pentru cine recomandăm ?
 CaliClean Natural Glass Cleaner

O casă curată şi bine pusă la punct înseamnă o viaţă mai de calitate şi mai sănătoasă. Curăţenia regulată ne ajută să ne păstrăm casa lună, dar anumite produse ne pot pune în pericol sănătatea şi pot polua mediul înconjurător.

CaliVita ne oferă însă o metodă eficientă de curăţare nepoluantă! Nu doar alimentele şi suplimentele alimentare pe care le consumăm trebuie să fie de cea mai înaltă calitate şi cât mai naturale posibil, ci şi mediul în care ne desfăşurăm activitatea trebuie să fie curat şi sigur!

Cu ajutorul gamei de produse CaliClean, vă puteţi curăţa casa delicat, dar eficient. Produsul universal de curăţat, cel pentru baie, geamuri, bucătărie şi toaletă – toate sunt utile în toată gospodăria.

Produsele CaliClean se utilizează în acelaşi mod cu produsele obişnuite de igienă a locuinţei, cu deosebirea că nu conţin substanţele chimice dăunătoare care sunt adăugate produselor obişnuite. Utilizarea produselor este foarte uşoară, toate fiind prevăzute cu pulverizator. După golire, puteţi spăla sticlele în care au fost produsele, puteţi presa capacele şi duzele şi le puteţi recicla, făcând şi mai mult pentru mediul înconjurător!

De ce sunt „verzi”?
  • sunt produse din materiale 100% biodegradabile,
  • surfactanţii din compoziţie sunt de origine vegetală 100%,
  • nu conţin fosfaţi şi dioxină,
  • nu conţin ingrediente pe bază de petrol,
  • nu conţin ingrediente de origine animală,
  • nu au fost testate pe animale,
  • ambalajul este făcut din materiale reciclabile,
  • parfumurile naturale utilizate în aceste produse respectă standardele IFRA (International Fragrance Association),
  • componentele respectă standardele EPA (Agenţia pentru Protecţia Mediului) din Statele Unite.

caliclean


Ştiaţi că ?

Produsele de curăţat cel mai frecvent folosite conţin substanţe periculoase şi sunt nocive pentru oameni şi mediul înconjurător? Aceste produse conţin substanţe chimice care pot provoca răni, alergii, urticarie, inflamaţii ale membranelor mucoase şi chiar astm. Pe termen lung, efectele substanţelor chimice pot provoca probleme de sănătate permanente.

Scrieţi o recenzie

CaliClean Natural Glass Cleaner