Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Beta Carotene Poza marita

Beta Carotene (100 capsule)

Beta Carotene (100 capsule-gelatinoase)
Precursorul vitaminic al vitaminei A

Mai multe detalii

Calivita

PN0018

Nou

65 Produse

68,80 Lei

Beneficii beta caroten calivita

1. Ce este si ce contine Betacaroten 9000 Calivita?

2. Beneficii betacaroten

3. Prospect Betacaroten Calivita

4. Pret betacaroten

5. Betacarotenul pentru bronz

6. Contraindicatii si efecte adverse ale betacarotenului

7. Administrare betacaroten. Doza zilnica de betacaroten


1. Ce este si ce contine Betacaroten 9000 Calivita?

Beta-carotenul este un precursor al vitaminei A, pe care organismul uman îl poate converti în vitamina A, în funcţie de nevoile sale.

Vitamina A este un element de bază din structura retinei, care, la rându-i, este o componentă esenţială a ochilor noştri, cu un rol indispensabil în procesul de percepţie a luminii. 

Administrarea frecventă a acestui produs contribuie şi la menţinerea condiţiei normale a pielii şi ne poate ajuta să prevenim vătămările cauzate de radiaţiile UV.

Betacaroten 9000 Calivita contine 100 de capsule gelatinoase usor de administrat. Se recomanda consumul de 1 capsula pe zi.


2. Beneficii betacaroten


Efect antioxidant

Betacarotenul, ca orice alt carotenoid, este un excelent antioxidant, care împiedică oxidarea celulelor şi protejează organismul de radicalii liberi, care cauzează apariţia bolilor cronice.

Numerose studii ştiinţifice au demonstrat că prezenţa din abundenţă a antioxidanţilor în regimul alimentar ne poate întări sistemul imunitar, reduce riscul de boli ale inimii şi, mai ales, scade considerabil incidenţa cancerului.

Protector al plămânilor

În urma unei cercetări, apărută ulterior într-o publicaţie de specialitate, s-a constatat că fumătorii cu niveluri crescute de betacaroten au un risc mai crescut de a face cancer pulmonar, pe când nefumătorii aveau un risc mult mai mic.

De asemenea, studii ulterioare au demonstrat că excesul de betacaroten şi riscul de cancer de plămâni erau cauzate de suplimentele alimentare luate la voia întâmplării, fără a se respecta indicaţiile de pe ambalaj şi fără a se fi consultat în prealabil un medic specialist.

Previne bolile bătrâneţii

Stresul oxidativ este un factor major implicat în apariţia afecţiunilor degenerative (boala Parkinson, Alzheimer, diabetul, ateroscleroza, osteoartrita, osteoporoza, cancerul). Prin consumul de alimente bogate în betacaroten, deci în antioxidanţi, astfel de afecţiuni sunt prevenite , arată un studiu realizat de specialiştii din cadrul Universităţii Harvard.

Ajută la dezvoltarea copiilor

Alimentele bogate în betacaroten sunt esenţiale în regimul copiilor deoarece ajută la o creştere şi o dezvoltare armonioasă şi întăresc vederea.

Beta carotenul te protejeaza impotriva matretii

Persoanele care consuma frecvent morcovi, spanac si alte produse bogate in beta caroten, reusesc sa impiedice aparitia matretii si sa o trateze acolo unde este cazul.

Incearca sa consumi zilnic cate jumatate de litru de suc proaspat de morcovi si eventual sa aplici sucul strecurat, direct pe par, cu 20 de minute inainte de a-l spala. Efectele vor fi cu adevarat incredibile.

Beta carotenul intareste sistemul imunitar

Beta carontenul stimuleaza activitatea glandei timus, una dintre cele mai importante si puternice surse de protectie ale sistemului imunitar.

Glanda timus ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor si a virusilor si distruge celulele canceroase inainte ca acestea sa se poata raspandi.


3. Prospect Betacaroten Calivita

beta carotene


4. Pret betacaroten

Pretul Betacaroten 9000 Calivita este de 41,87 lei. Daca sunteti membru sau solicitati cardul de membru Calivita avand o comanda mai mare de 100 lei puteti comanda Betacaroten 9000 la pretul de 38,06 lei.


5. Betacarotenul pentru bronz


Probabil vă întrebaţi deja cum poate un supliment alimentar să ne ajute să ne bronzăm mai repede? Poate fi vorba despre un ”accelerator” al bronzării? Nu.

Este mult mai simplu. Beta-carotenul este responsabil pentru efectul de bronzare asemănător celui obţinut prin ingestia unor cantităţi mari de morcovi. Corpul converteşte beta-carotenul în vitamina A, dar numai în cantităţile de care are nevoie.

Excesul de beta-caroten se acumulează în piele dându-i acesteia un aspect galben-portocaliu asemănător bronzului.

În acest fel pielea este pregătită pentru bronzare, iar acest proces nu este periculos.

Probabil cunoaşteţi persoane care consumă cantităţi mari de morcovi cărora li se întâmplă acelaşi lucru iar în final culoarea galben-portocalie a pielii se estompează.

După ce am obţinut un bronz frumos, tot ce ne dorim este să îl păstrăm pe o perioadă de timp cât mai îndelungată.

 Tot ce trebuie să facem este să continuăm administrarea suplimentului şi astfel să furnizăm organismului o cantitate constantă de beta-caroten.

Strălucirea aurie a pielii obţinută prin administrarea acestui supliment va face foarte greu de observat dispariţia graduală a bronzului. În acest fel, aspectul bronzat al pielii se păstrează o perioadă îndelungată.

Acesta este secretul natural şi convenabil al unui bronz frumos şi sănătos, un secret care începe să fie din ce în ce mai cunoscut în rândul consumatorilor.


6. Contraindicatii si efecte adverse ale betacarotenului

Unul dintre efectele secundare frecvente ale beta carotenului este modificarea culorii pielii.

Anumite parti ale pielii, precum talpile picioarelor, palmele si anumite zone de pe fata, pot deveni galbene, in cazul in care persoana respectiva ia suplimente de beta caroten.

Acest efect secundar nu este periculos si dispare in cateva zile.

Efecte secundare mai rar intalnite sunt durerile articulare si ametelile. De asemenea, anumite persoane pot avea scaune moi, altele pot observa aparitia unor vanatai pe corp sau sangerari neobisnuite.


7. Administrare betacaroten. Doza zilnica de betacaroten

Capsulele de betacaroten sunt usor de administrat si se pot consuma dupa una din mesele principale.

Doza zilnica de betacaroten este de 1 capsula. La indicatiile medicului doza zilnica poate creste.

2015-07-05

Produs beta caroten

Excelent pe perioada verii si nu numai. il folosesc mereu. ofera o catifelare pielii

    Scrie o recenzie

    Scrieţi o recenzie

    Beta Carotene (100 capsule)