Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Cocoa Bean Extract (100 tablete) Poza marita

Cocoa Bean Extract (100 tablete)

Cocoa Bean Extract (100 tablete)

Mai multe detalii

Calivita

CV0202

Nou

40 Produse

140,14 Lei

Cocoa Bean Extract (100 tablete)

 

Grație extractului de cacao din compoziție, Cocoa Bean Extract+ ajută în caz de letargie sau în perioadele stresante. Flavonoidele din boabele de cacao amplifică senzația de calm și mulțumire, cofeina reduce oboseala și are efect stimulant, în timp ce teobromina stimulează funcționarea sistemului nervos și îmbunătățește funcțiile mentale. Datorită conținutului extrem de ridicat de magneziu, poate reduce nervozitatea; conținutul de potasiu poate normaliza tensiunea arterială și poate ajuta la prevenirea trombozei sau chiar a atacurilor cardiace.

 

Pentru cine recomandăm tratamentul naturist cu Cocoa Bean Extract?
 • Pe durata perioadelor stresante, pentru menținerea echilibrului mental.
 • În caz de letargie și depresie, ca stimulant natural al dispoziției.
 • Pentru menținerea prospețimii mentale și îmbunătățirea memoriei, în special la vârste înaintate.
 • Pentru îmbunătățirea capacității de concentrare, în perioada examenelor sau a unui efort mental susținut.

Prospect Cocoa Bean Extract de la Calivita

Theobroma cacao (arborele de cacao) este un arbore vesnic verde, cu inaltimi cuprinse intre 4 - 8 metri, originar din regiunile tropicale ale Americii Centrale si de Sud. Importanta economica a arborelui se explica prin numeroasele utilizari ale semintelor acestuia (boabele de cacao).

Numele genului Theobrama, care cuprinde aproximativ 20 de specii care cresc in America Centrala si de Sud, provine din cuvintele grecesti ''theus'' (zeu) si ''broma'' (hrana), putand fi tradus ca ''hrana zeilor''. Numele speciei, cacao, provine din numele plantei din limbile mezoamericane.

Frunzele au lungimi cuprinse intre 10 - 14 cm si latimi cuprinse intre 5 - 20 cm; florile sunt produse in manunchiuri direct pe trunchi si sunt polenizate de muste mici. Frcutele sunt ovoide, avand 15 - 30 cm lungime si 8 - 10 cm latime; culoarea acestora variaza de la galben la portocaliu atunci cand sunt coapte si au o greutate de aproximativ 500 grame. Fructul contine 20 pana la 60 seminte, denumite colocvial ''boabe''. Semintele dupa procesare, constituie ingredientul principal al ciocolatei.

Conform unor cercetari care au urmarit tipare ale diversitatii DNA, arborele de cacao a fost prima data domesticit in America de Sud, intr-o zona situata la confluenta statelor Brazilia, Colombia si Peru. De aici si-a croit drumul pana in Mexic. Cultura, utilizarea si semnificatia culturala a arborelui de cacao a fost timpurie si extinsa in Mezoamerica. Analiza unor reziduri de pe fragmente ceramice provenite din aceasta zona a evidentiat faptul ca localnicii preparau bauturi pe baza de cacao inainte de anul 1000 i Hr. Theobroma cacao a ajuns in Europa in secolul al XVI - lea, numele Theobroma fiind dat de Linnaeus in 1737. In anul 1590, Codexul Florentin sugera un remediu preparat din boabe de cacao, porumb si tlacoxochitl (Calliandra anormala) pentru atenuarea febrei, probleme de respiratie si de inima; pe langa acesta, manuscrise din Europa si Noua Spanie, in secolul XVI si inceputul secolului XX, mentioneaza peste 100 de utilizari ale Theobroma cacao in medicina traditionala. Stiinta moderna a investigat si ea numeroasele beneficii ale boabelor de cacao.

Pe langa faptul ca era o bautura rituala, civilizatiile precolumbiene din Mezoamerica au utilizat boabele de cacao in scop monetar; astfel imperiul Aztec primea tributuri anuale in boabe de cacao.

Printre principalii constituenti ai boabelor de cacao se numara apa, celuloza, amidonul, poentozanii, zaharoza, grasimile, proteinele, teobromina, cofeina, acizii si polifenolii. Compozitia acestora prezinta diferente datorate unor aspecte geografice (sol, clima), precum si unor aspecte tehnologice (procesarea boabelor modifica nu doar profilul aromatic ci si cuantumul celorlanti constituenti).

Polifenolii constituie una din cele mai numeroase si mai raspandite clase de substante din lumea vegetala, cunoscandu-se peste 8000 de structuri fenolice. Principalele grupe de polifenoli din cacao sunt catechinele, antocianinele si proantocianidinele. Usurinta cu care organismul poate utiliza polifenolii (biodisponibilitatea) depinde de forma sub care se gasesc in plante, in fond de structura lor chimica. Acestia sunt considerati responsabili de unele efecte benefice ale boabelor care le contin.

Lycium barbarum este o planta perena lemnoasa, care creste pana la inaltimi de 1-3 metri, originara din sud - estul Europei si Asia. Frunzele au o lungime de aproximativ 7 cm cu varfuri rotunjite. Florile cresc in grupuri de 1 pana la 3; planta infloreste, in emisfera nordica, intre lunile iunie si septembrie iar maturarea fructelor are loc intre iulie si octombrie in functie de latitudine, altitudine si clima.

Planta este cultivata pentru fructul sau elipsoid, care poate contine intre 10 - 60 seminte mici si galbene, in functie de soi si dimensiunea fructului.

Numele genului, Lycium provine din numele regiunii antice Lycia, din sudul Anatoliei; numele comun al fructului plantei din limba engleza este ''goji'' sau ''goji berry''.

Lycium barbarum este utilizata in medicina traditionala din China si alte tari asiatice de peste 2000 de ani, principalul component activ fiind polizaharidele.

Actiunea benefica a boabelor de cacao si a fructelor gojieste concentrata in drajeurile Cocoa Bean Extract , astfel ne putem bucura de beneficiile ciocolatei fara continutul ridicat de zahar.


Beneficiile Produsului Cocoa Bean Extract

- Continut ridicat de cacao;
- Fara zahar si grasimi;
- Contine extract de Goji.
- Produs unic pe piata;
- Bogat in Antioxidanti;
- Reduce colesterolul rau;
- Are efect antitrombotic;
- Îmbunătățește fluxul sanguin (coronarian, cerebral);
- Îmbunătățește performanța cognitivă;
- Efect antiinflamator;
- Efect Anticancerigen;
- Are efect pozitive asupra metabolismului;
- Ajuta in curele de slabire;

cocoa beans


De ce să alegeţi produsele noastre ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

 • Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 • Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 • Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 • Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 • Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 • Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 • Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.

Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că ?

Datorită efectului stimulant și vasodilatator al teobrominei și cofeinei din boabele de cacao, poate fi utilizat pentru creșterea libidoului?

Mod de administrare Cocoa Bean Extract:

2 capsule pe zi

 

Conţinut Cocoa Bean Extract:

450 mg Extract de cacao

50 mg Extract de goji

 

Atenţie !

Persoanele care suferă de GERD trebuie să ceară sfatul medicului.

Atenţie! Persoanele cu alergii la alimente din familia solanaceelor trebuie să evite consumul de goji.

Scrieţi o recenzie

Cocoa Bean Extract (100 tablete)