Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

California Fitness B Complex (30 tablete) Poza marita

California Fitness B Complex (30 tablete)

California Fitness B complex 30 de tablete

Mai multe detalii

CV0230

Nou

97 Produse

27,41 Lei

1. Ce este si ce contine B Complex California Fitness?

2. Beneficiile complexului de vitamine B

3. Prospect B complex

4. Pret B Complex

5. Administrare B complex California Fitness.

1. Ce este si ce contine B Complex California Fitness?

Produsul B Complex contine toate vitaminele B, precum si vitamina C si magneziu.

Flaconul de B Complex are 30 de tablete, doza recomandata pe zi fiind de 1 tableta. 

Vitaminele din complexul B au numeroase beneficii asupra sanatatii fiind implicate in numeroase procese fiziologice.

Acest produs sprijină nu doar funcționarea sistemului nervos, ci are o acțiune benefică și asupra funcționării sistemului imunitar, asigurând astfel prospețime fizică și mentală.

2. Beneficiile complexului de vitamine B

Vitamina B1, sau tiamina, este implicata, alaturi de alte vitamine din complexul B, in metabolizarea carbohidratilor, grasimilor si proteinelor si transformarea acestora in energie pentru organism.

Vitamina B1 contribuie si la functionarea normala a inimii, a sistemului digestiv, a sistemului nervos, precum si a celui muscular.

Aceasta ajuta la formarea normala a celulelor sangvine, la reglarea productiei de acid clorhidric pentru protejarea stomacului, la transmiterea anumitor semnale de la nervi (si mentinerea sanatatii acestora) catre creier pana la maduva spinarii.

Vitamina B1 este recomandata de asemenea pentru sprijinirea capacitatii de invatare si pentru protejarea organismului impotriva efectelor degenerative ale radicalilor liberi.

Vitamina B2, denumita si riboflavina, este esentiala pentru metabolizarea carbohidratilor, asemenei vitaminei B1. B2 este de asemenea necesara pentru cresterea si dezvoltarea normala a tesuturilor, in special pentru piele si par.

Si sistemul imunitar utilizeaza vitamina B2, in productia de anticorpi. In anumite circumstante, aceasta vitamina poate avea si rol antioxidant.

Vitamina B3, sau niacina, este implicata in minimum 50 de procese metabolice extrem de importante pentru transformarea carbohidratilor in energie.

Necesara si pentru metabolizarea grasimilor si proteinelor, B3 este utilizata de organism pentru mentinerea integritatii si sanatatii celulelor si tesuturilor, precum si pentru functionarea optima a sistemului digestiv.

Asemeni celorlalte doua vitamine, niacina are proprietati antioxidante, dar contribuie si la secretia hormonilor si la procesul de detoxifiere.

Vitamina B5, sau acidul pantotenic, lucreaza alaturi de celelalte vitamine din complexul B pentru metabolizarea grasimilor si pentru producerea de energie. Pe langa aceste functii, acidul pantotenic joaca un rol important in producerea hormonilor antistres si in mentinerea sanatatii tegumentelor si a parului. Asemeni altor vitamine cu care este asociat in grupul B, acidul pantotenic sustine buna functionare a sistemului nervos, precum si imunitar.

Vitamina B6, sau piridoxina, ia parte de asemenea la metabolizarea carbohidratilor si a proteinelor. Vitamina B6 este de asemenea necesara pentru producerea de insulina, precum si de celule sangvine rosii si albe.

Piridoxina este vitala pentru mentinerea sanatatii celulelor nervoase si musculare. Un alt rol al acesteia este contributia la crearea ADN-ului si ARN-ului.

Vitamina B7, sau biotina, are ca principala functie sa ajute la metabolizarea carbohidratilor, grasimilor si proteinelor. Biotina este esentiala pentru o serie de enzime implicate in producerea de energie. De asemenea, biotina este o componenta necesara in formarea si reglarea nivelului de glucoza, precum si anumiti aminoacizi.

Vitamina B9, sau acidul folic, are un rol extrem de important in procesele care controleaza cresterea si dezvoltarea organismului, in special in ceea ce priveste diviziunea celulelor si producerea de ADN.

De altfel, acidul folic este solicitat in toate procesele care presupun diviziunea celulelor si este esential in toate etapele de viata in care are loc o crestere semnificativa, cum ar fi perioada de sarcina sau primele stadii ale dezvoltarii.

Vitamina B12, sau cobalamina, contribuie in principal la producerea celulelor rosii sangvine si la mentinerea sanatatii sistemului nervos central. Asemeni vitaminei B9, aceasta este o componenta importanta in formarea ADN-ului si ARN-ului.

3. Prospect B complex

4. Pret B Complex

Pretul B Complex California Fitness este de 20,90 lei. Daca sunteti membru sau solicitati cardul de membru Calivita avand o comanda mai mare de 100 lei puteti comanda B Complex la pretul de 19,00 lei.

5. Administrare B complex California Fitness.

Doza recomandata din produsul B complex este de 1 tableta pe zi dupa o masa principala.

In cazul unui efort intens, sau la recomandarea medicului, doza poate creste la doua tablete pe zi.

2017-11-14

B complex

Excelent produsul, la un pret decent. Iau o tableta pe zi pentru o cura de o luna.

    Scrie o recenzie

    Scrieţi o recenzie

    California Fitness B Complex (30 tablete)

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: