Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Energy & Memory Poza marita

Energy & Memory (90 tablete)

Energy & Memory (90 tablete)
Stimulator Energetic

Mai multe detalii

Calivita

CB0001

Nou

43 Produse

96,80 Lei

1. Ce este si ce contine Energy&Memory Calivita?

2. Beneficiile Energy&Memory. Recomandari de consum

3. Prospect Enegry & Memory Calivita

4. Pret Energy & Memory

5. Imbunatatirea concentrarii si memoriei. Substante active in Energy&Memory

6. Mod de administrare Energy & Memory


1. Ce este si ce contine Energy&Memory Calivita?

Energy & Memory este un supliment alimentar complex cu efecte stimulatoare, care contine cafeina naturala din guarana, lecitina, vitamine pentru stimularea activitatii fizice si mentale, minerale si antioxidanti.

Flaconul de Energy&Memory contine 90 de tablete si se administreaza 3 tablete zilnic.


2. Beneficiile Energy&Memory. Recomandari de consum

- este tonic al sistemului nervos;

 - combate oboseala si astenia;

 - creste capacitatea fizica si intelectuala;

 - se recomanda in oboseala cronica, tulburari de memorie;

- creste capacitatea de memorare;

 - se recomanda sportivilor pentru cresterea performantei.

Recomandari:

 - in timpul examenelor

 - adolescent 14-18 ani preventiv

 - adult (18-50 ani) preventiv

 - pentru cresterea atentiei, condus auto ture noapte

 - anduranta (rezistenta la efort)

- Memorie (imbunatatire)

 - Oboseala

 - Stres


3. Prospect Energy & Memory Calivita

prospect energy memory calivita, ingrediente, indicatii


4. Pret Energy & Memory

Pretul Energy & Memory Calivita este de 84.66 lei pentru un flacon cu 90 tablete. Daca sunteti membru sau solicitati cardul de membru Calivita avand o comanda mai mare de 100 lei puteti comanda Energy & Memory la pretul de 76.96 lei.


5. Imbunatatirea concentrarii si memoriei. Substante active in Energy&Memory

Produsul Energy & Memory este un supliment natural care imbunatateste functiile cognitive si de concentrare. Contine extracte de plante, vitamine, minerale care, prin actiunea lor sinergica, invioreaza psihic si fizic. Din compozitia produsului fac parte:

- Colina este o pseudovitamina din familia vitaminelor B. Fiind un constituent important al membranei celulare, are practic functii in toate procesele organismului. Este o substanta lipotropa care participa la transportul lipidelor in organism si poate reduce acumularea grasimilor in ficat.

Colina poate fi sintetizata si in organism din amino acidul metionins, vitamina B12 si acidul folic.

Se gaseate in lecitina ca fosfatidil colina. Colina este un neurotransmitator care, prin cresterea concentratiei acetilcolinei din creier, contribuie la imbunatatirea activitatii cerebrale si a capacitiitii de activitate psihica. Lecitina contine atat colina, cat si inozitol.

Este un component vital a1 neuronilor, protejandu-i fata de substantele nocive. De asemenea, creste capacitatea de oxigenare a creierului. Din aceste considerente, imbunstateste functiile de memorare, atat la tineri, cat si la cei varstnici.

Guarana este folosita de ani de zile pentru combaterea oboselii.

Guarana stimuleaza sistemul nervos central si glandele suprarenale, motiv pentru care, dupa ce o consumam , ne simtim mai inviorati psihic. Imbunatateste functionarea aparatului cardiovascular, respectiv metabolismul carbohidratilor. In cazul sportivilor conform numeroaselor analize efectuate poate imbunatati performantele, puterea fizica si capacitatea de rezistenta.

Lecitina este necesara pentru functionarea optima a creierului, pentru invatat si acumulat informatii. Aceasta grasime naturala se afla in compozitia fiecarei membrane celulare.

Vitamina C impiedica formarea radicalilor liberi prin reactia in lant. Vitaminele A, C si E actioneaza sinergic, adica impreuna au un efect mai mare decat fiecare separat.

Vitamina E elimina radicalii liberi din membrana celulara, impiedicand astfel derularea in organism a proceselor degenerative. In plus, daca organismul dispune de vitamina E in cantitati optime, utilizarea oxigenului este maxima si, din aceste considerente, aceasta vitamina este vitala in protejarea plamanilor.

Magneziul are un rol indispensabil in activitatea enzimatica, in absorbtia calciului si a potasiului.

Magneziul previne aparitia depresiei, ametelilor, spasmelor musculare, afectiunilor cardiovasculare si hipertensiunii. Absenta magneziului duce la perturbarea transmiterii impulsurilor nervoase si musculare, provocand hipersensibiltate si nervozitate.

Zincul este indispensabil pentru diviziunea celulara, pentru regenerarea si inmultirea celulelor. Prin aceasta se explica rolul zincului in crestere, dezvoltare si fertilitate.

Protejeaza neuronii (celule sistemului nervos central) de efectele nocive ale mediului inconjurator. Un permanent aport exogen de zinc este necesar, deoarece organismul utilizeaza destul de rapid zincul disponibil din punct de vedere biologic.

Seleniul imbunatateste utilizarea oxigenului de catre organism si, prin aceasta, oxigenarea creierului. Este unul dintre cei mai puternici antioxidanti.

Efectele sale sunt intens stimulate de vitamina E.

Deoarece produsul Energy & Memory invioreaza psihic si fizic, se recomanda persoanelor care desfasoara o munca intelectuala ce necesita mare atentie si putere de concentrare, elevilor si studentilor in perioada examenelor, celor care ocupa functii de raspundere fiind astfel expusi stresului, persoanelor care desfasoara o munca fizica sustinuta, sportivilor si celor care desfasoara activitati fizice sistematice.


6. Mod de administrare Energy & Memory

Se administreaza 3 tablete pe zi: cate 1 dimineata, pranz si seara dupa masa.

Atenţie !

În cazul în care consumaţi şi alte produse alimentare ce conţin cofeină, luaţi acest produs cu precauţie.

A se evita de către femeile însărcinate şi cele care alăptează!

Dacă suferiţi de boli cardiovasculare, adresaţi-vă medicului dumneavoastră înainte de a începe să folosiţi acest produs

2017-07-06

Achizitie verificata - www.vitabiotic.ro

Iau 3 tablete pe zi, dimineata pranz seara. Recomadna daca esti in timpul examenelor sau mergi des la sala, alergat, etc.

    Scrie o recenzie

    Scrieţi o recenzie

    Energy & Memory (90 tablete)