Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Lion Kids D Poza marita

Lion Kids +D (90 tablete masticabile) - multivitamine pentru copii

Lion Kids + Vitamin D (90 tablete masticabile)

Multivitamine pentru copii

Mai multe detalii

Calivita

CV0129

Nou

35 Produse

54,29 Lei

Lion Kids + Vitamin D (90 tablete masticabile)

Lion Kids + D este un complex de minerale şi multivitamine cu un conţinut suplimentar de vitamina D, care nu atacă dinţii, are cu un gust plăcut şi este uşor de mestecat, este prezentat sub formă de animale şi a fost special creat pentru copii.  Nu conţine zahăr, iar xilitul, îndulcitorul natural din compoziţia sa, reduce riscul de apariţie a cariilor dentare.

Pentru cine recomandăm tratamentul naturist cu Lion Kids + Vitamin D?

 •     Consumului zilnic al copiilor pentru a le asigura vitaminele, mineralele şi oligoelementele de care au nevoie pentru o dezvoltare echilibrată şi rezistenţă la îmbolnăviri.
 •     Tuturor celor pentru care este important să reducă riscul de apariţie a cariilor dentare şi astfel să asigure dezvoltarea sănătoasă a dinţilor copiilor.
 •     Persoanelor care preferă tabletele masticabile.
 •     Persoanelor care au nevoie de un produs complex cu un conţinut de vitamina D.

Prospect Lion Kids + Vitamin D de la Calivita

Produsul natural pentru vitaminizarea si mineralizarea copiilor - Lion Kids Punch D Vitamin de la Calivita combina intregul spectru de vitamine si minerale necesare copiilor si adauga in mod special vitamina D, necesara absorbtiei si asimilarii nutrientilor in anotimpurile reci, atunci cand lumina solara este insuficienta ca acest proces sa se petreaca la intreaga lui capacitate.

Copiii au mai multa nevoie de vitamine decat adultii. Sanatatea bazata pe un bun aport energetic incepe din primele clipe ale existentei noastre si dureaza toata viata. Dezvoltarea oaselor, a dintilor imbunatatirea memoriei precum si cresterea rapida necesita un aport suplimentar de minerale si vitamine. In caz contrar, apar carentele, cu urmari multiple cum ar fi sechelele de rahitism, sistem imunitar deficitar, epuizare cronica, etc., toate acestea afectand cresterea si dezvoltarea copiilor.

O alimentatie corecta asigura dezvoltarea normala si armonioasa a organismului in crestere, sanatate si rezistenta la factorii de mediu, o capacitate intelectuala si fizica mai mare, o longevitate activa.

Alimentatia copiilor prescolari si scolari este departe de a fi ideala cu toate ca aceasta varsta necesita un aport alimentar rational si corespunzator. In cazul unui consum alimentar neadecvat cantitativ si calitativ, apare riscul ca organismul sa nu primeasca vitaminele si mineralele necesare pentru dezvoltarea si regenerarea sa optima. Dezechilibrele alimentare pot genera probleme grave in evolutia si cresterea normala a copiilor si, totodata, pot influenta in mare masura sanatatea viitorilor adulti.

Pe langa acestea, factorii externi (stresul, lumina artificiala, poluarea mediului inconjurator, radiatiile ionizate, conservantii alimentari, unele medicamente, etc) cresc nevoile vitaminice ale organismelor in plina dezvoltare. Scopul principal al alimentatiei il constiuie alungarea senzatiei de foame si asigurarea principiilor nutritive, vitaminelor si sarurilor minerale necesare functionarii optime a organismului.

Dusmanii principali ai copiilor, in primul rand ai celor care traiesc in orasele mari, sunt Plumbul si Cadmiul care provin din gazele de esapament si din fumul de tigara. Conform unor date oficiale din anul 1990, la Londra, de exemplu, la 9 din 10 copii domiciliati in vecinatatea unor bulevarde foarte circulate, cantitatea masurata a Plumbului din sange a depasit nivelul admis, iar la jumatate din copiii analizati a depasit 20 micrograme, nivel acceptabil numai pentru adulti. Cercetatorii au constatat ca lipsa Zincului din organism duce la cresterea fixarii Plumbului si Cadmiului, deci, prin consumul de Zinc se poate reduce riscul intoxicarii cu aceste doua elemnte extrem de toxice.

Copii din SUA sunt mai puternici, mai inalti si mai sanatosi decat cei care locuiesc in Europa. Inainte de toate, acest lucru este rezultatul alimentatiei rationale. Copiii puternici si sanatosi dau un randament fizic si intelectual mult mai mare in cadrul activitatilor scolare, integrandu-se apoi mai bine in sistemul concurential. Atunci cand este vorba de dezvoltarea si sanatatea copiilor nostri, nu putem face compromisuri, trebuie sa le asiguram din toate, tot ce este mai bun.

Lion Kids cu Vitamina D este un produs de calitate, special pentru copii, creat de CaliVita International pentru a asigura complexul de vitamine si minerale de care copii au atata nevoie. Contine vitaminele A, E, C si B, precum si vitamina D.

Vitamina D intervine in absorbtia calciului si in fixarea acestuia in masa osoasa. Carenta de vitamina D aparuta mai ales toamna si iarna, duce la scaderea asimilarii si utilizarii calciului, la o usoara deformare a oaselor si, sub influenta factorilor mecanici (greutate propie, tractiuni, mici traumatisme), si la aparitia semnelor tipice de rahitism: modoficarea conformatiei oaselor cu demineralizare, transpiratii, lipsa sau micsorarea fortei musculare, tulburari digestive. Copiii sunt obositi, prezinta un abdomen voluminos, au o rezistenta scazuta la infectii si dau randament scazut in activitatile de zi cu zi.


Beneficiile Produsului Lion Kids cu Vitamina D

- Complex de vitamine si minerale special pentru copii;
- Ajuta la mentinerea sanatatii oaselor si a danturii copiilor;
- Ajuta la o dezvoltare fizica si psihica optima;
- Creste sistemul imunitar al copiilor;
- Forma de prezentare moderna: figurine de animalute masticabile;
- Nu contine zahar sau coloranti sintetici;
- Flaconul este prevazut cu un capac de siguranta.

Lion Kids + Vitamin D

Deficienţele de vitamine
Simptomele deficienţei de vitamine pot include: fatigabilitatea, oboseala, depresia, disconfortul, deteriorarea performanţelor fizice şi mentale, îmbolnăvirile mai dese datorate unei rezistenţe scăzute la boli.


De ce să alegeţi produsele noastre ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

 •     Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 •     Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 •     Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 •     Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 •     Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 •     Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 •     Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie


Ştiaţi că ?

Ştiaţi că acidul folic poate să-şi îndeplinească rolul pe care îl are în metabolism şi în hematopoieză doar în prezenţa vitaminelor B6 şi B12?


Mod de administrare Lion Kids + Vitamin D:
1-3 tablete masticabile pe zi în timpul meselor.Conţinut Lion Kids + Vitamin D:
35 mg Vitamina C
10 mg Calciu
10 mg Fosfor
1500 U.I. Vitamina A (beta-caroten)
7 mg Niacinamidă
7 U.I. Vitamina E
5 mg Magneziu
3 mg Acid pantotenic
3 mg Fier
2 mg Zinc chelatat
2 mg Complex de potasiu
1.6 mg Inozitol
0.7 mg Vitamina B6
0.6 mg Vitamina B2
0.5 mg Vitamina B1
0.1 mg Mangan chelatat
100 mcg Acid folic
70 mcg Cupru chelatat
35 mcg Biotină
10 mcg Iod
10 mcg Seleniu
5 mcg Crom
1 mcg Vitamina B12
1 mcg Vitamina D


Atenţie !

 
În cazul în care laptele mamei există în cantităţi suficiente, se va prefera în exclusivitate alăptarea până la vârsta de şase luni.
• Adresaţi-vă pediatrului dumneavoastră înainte de administrarea prelungită a acestui produs.
• Acest produs nu înlocuieşte o alimentaţie echilibrată şi sănătoas

2017-07-28

Achizitie verificata - www.vitabiotic.ro

Excelent si copilul il adora.

  2017-07-10

  Achizitie verificata - www.vitabiotic.ro

  Un produs complet pentru copii. Are tot ce trebuie.

   Scrie o recenzie

   Scrieţi o recenzie

   Lion Kids +D (90 tablete masticabile) - multivitamine pentru copii