Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Super Mega 50 Poza marita

Super Mega 50 (90 tablete)

Super Mega 50 (90 tablete)
Megadoză de multivitamine

Mai multe detalii

Calivita

FL0077

Nou

67 Produse

171,60 Lei

Super Mega 50 (90 tablete)Super Mega 50 este un produs cu o concentraţie ridicată de multivitamine cu eliberare treptată, cărora li se adaugă minerale, oligoelemente, antioxidanţi şi un plus de bioflavonoide, fiind conceput special pentru persoanele cu un stil de viaţă foarte intens.

 
Pentru cine recomandăm tratamentul naturist cu Super Mega 50?

 •     Persoanelor careşi doresc un sistem imunitar mai puternic.
 •     Personoanelor care doresc să crească rezistenţa organimului în perioadele reci ale anului.
 •     Sportivilor şi persoanelor care execută munci fizice grele.
 •     Persoanelor supuse unui efort fizic sau mental intens.
 •     Persoanelor cu un regim alimentar dezechilibrat (consum redus de legume şi fructe, regimuri de slăbit sau or vegetarianism).
 •     Fumătorilor activi şi pasivi şi persoanelor care trăiesc în oraşe cu aer poluat.
 •     Persoanelor care consumă alcool în mod frecvent.
 •     Persoanelor care se află în perioada de recuperare în urma unor boli.
 •     Persoanelor suferind de probleme de absorbţie.

 

Prospect Super Mega 50 de la Calivita

Din gama de produse naturiste Calivita hiper nutritive si vitalizatoare, Super Mega 50 este o combinatie de vitamine, minerale si aminoacizi in cantitati mari, menita sa sprijine organismul atunci cand acesta are nevoie de un aport substantial din exterior de substante sustinatoare de efort sau stimulatoare ale procesului de crestere si dezvoltare.
Esentiale vietii, vitaminele si mineralele sunt compusi pe care organismul uman nu reuseste sa ii sintetizeze in cantitati apreciabile sau chiar deloc.

Folosirea zilnica a unui supliment natural cu multivitamine si minerale este indispensabila mentinerii sanatatii din doua motive:

    - In primul rand pentru ca stilul de viata este extrem de solicitant in zilele noastre: stresul constient si inconstient al vietii moderne, consumul de alcool si cafea, fumatul si poluarea, toate acestea si multe altele sporesc necesarul de vitamine si minerale al organismului.

    - In al doilea rand, procesarea excesiva a materiilor prime alimentare si conservantii din alimentele consumate distrug o mare parte din continutul de vitamine naturale al acestora, fiind totodata foarte sarace in minerale.


Super Mega 50 este un produs naturist cu multivitamine si minerale chelatate cu aminoacizi, cu absorbtie intestinala lenta, mineralele chelatate se absorb de 3-10 ori mai bine decat cele nechelatate. Super Mega 50 te ajuta sa ai o viata mai plina de vitalitate.

Vitaminele sunt substante organice indispensabile vietii, pe care organismul nu le sintetizeaza deloc sau le sintetizeaza in cantitati insuficiente. Anumite vitamine se gasesc doar in cantitati reduse in alimentele consumate. Deoarece alimentatia nu asigura intotdeauna necesarul de vitamine intr-un raport echilibrat cantitativ si calitativ, consumul suplirnentelor alimentare cu multivitamine este necesar si benefic pentru o mai buna functionare a organismului.

Un aport corespunzator de vitamine este absolut necesar fiecaruia dintre noi, nu doar sportivilor sau celor care desfasoara activitati fizice sau intelectuale mai intense. Poluarea (a aerului, a apei, sonora etc.), devenita astazi o problema foarte serioasa, stresul cauzat de ritmul alert de viata, alcoolul, nicotina, cofeina, aditivii alimentari, anticonceptionalele si multe alte substante chimice sporesc necesarul de vitamine, mai ales la persoanele care locuiesc in marile centre urbane. Un exemplu semnificativ este faptul ca o singura tigara fumata distruge 100 mg de vitamina C din organism.

Pe langa faptul ca, datorita acumularii efectelor nocive ale poluarii mediului ambianbt, necesarul de vitamine si substante minerale al organismului a crescut, continutul in micronutrienti (vitamine si substante minerale) al legumelor si fructelor sa diminuat. De aceea, astazi este cu atat mai necesar consumul de suplimente alimentare. Un astfel de produs este SuperMega 50 de la CaliVita.

Vitaminele nu sunt substanţe miraculoase, dar sunt indispensabile pentru creşterea, intretinerea şi dezvoltarea organismului, pentru vitalitate şi pentru menţinerea unei stări generale bune. Unele vitamine reglează procese biochimice, altele sunt componente ale unor sisteme enzimatice implicate în metabolismul celular şi, în sfârşit, există şi vitamine care influenţează în mod direct diverse funcţii ale organismului. Cantitatea necesara zilnica de vitamine creşte o dată cu creşterea intensităţii activităţii fizice (când se măreşte necesarul de proteine şi glucide al organismului) şi, astfel, consumul de suplimente alimentare precum Super Mega 50 de la calivita devine absolut necesar.

Deoarece vitaminele isi exercita efectele in mod sinergic, o cantitate mai mare dintr­-o vitamina sau alta va atrage dupa sine si cresterea necesarului de alte vitamine. Din acest motiv, se recomanda utilizarea preparatelor polivitaminice ce au bine dozate vitaminele. O importanta deosebita o are raportul dintre diversele vitamine. De exemplu, raportul ideal in cadrul complexului vitaminic B este de 1: 1.

Functionarea normala a organismului necesita, alaturi de vitamine, si prezenta unor substante minerale. Acestea din urma sunt furnizate exclusiv prin alimentatie. Un aport ridicat de vitamine presupune si cresterea necesarului de minerale al organismului.

Din acest motiv, se prefera utilizarea preparatelor complexe, care contin atat vitamine, cat si minerale dozate optim si sub forma chelatata. Organismul poate utiliza mineralele in modul cel mai eficient in forma chelatata. In organismul multor persoane, chelatarea unor minerale se realizeaza ineficient si, din aceasta cauza, suplimentele minerale ajunse in organism nu pot fi utilizate integral. De exemplu, fierul anorganic ajuns in organism se absoarbe doar in proportie de 2-10%, iar din aceasta cantitate jumatate se elimina. Sa observat ca mineralele chelatate cu aminoacizi se absorb de 3-10 ori mai bine decat mineralele nechelatate.

Conceperea si comercializarea de produse cu absorbtie lenta a revolutionat industria vitaminelor hidrosolubile. In asemenea produse, substantele active sunt inglobate in substante-suport, a caror absorbtie dureaza 8-12 ore, asigurandu­se astfel un nivel sanguin constant de vitamine. Substantele­suport fara absorbtie lenta duc la o absorbtie rapida, iar cantitatea care nu poate fi utilizata imediat de organism se elimina odata cu urina, in decurs de 2-3 ore.

Un alt avantaj al acestor preparate complexe il constituie faptul ca ele contin si substante lipotrope, cum sunt colina si inozitolul, care impiedica depozitarea grasimilor in ficat, la fel ca in Super Mega 50.

De asemenea, aceste substante lipotrope stimuleaza sinteza hepatica de lecitina, mentinand colesterolul in forma solubila. In concluzie, substante le lipotrope impiedica cresterea concentratiei de colesterol in sange. Exista si multivitamine care au in compozitia lor enzime digestive sau acid glutamic. Acidul glutamic reduce senzatia de oboseala, imbunatateste capacitatea de concentrare, diminueaza extenuarea psihica.


Beneficiile Produsului Super Mega 50 de la Calivita

- Întăreşte sistemul imunitar;
- Se recomandă pentru activitate intelectuală intensă;
- Creşte vitalitatea şi starea generală de sănătate;
- Se recomandă pentru activităţi fizice intense;
- Asigură necesarul zilnic de vitamine şi minerale;
- Acţionează benefic în stările depresive;
- Se recomanda sportivilor .

Super Mega 50
Deficienţele de vitamine
Simptomele deficienţei de vitamine pot include: fatigabilitate, oboseală, depresie, stări de disconfort, lipsa poftei de mâncare, deteriorarea performanţelor fizice şi mentale şi îmbolnăviri mai dese datorate rezistenţei scăzute a organismului.


De ce să alegeţi produsele noastre ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

 •     Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 •     Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 •     Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 •     Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 •     Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 •     Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 •     Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie


Ştiaţi că ?

Ştiaţi că iodul contribuie la funcţionarea mentală normală precum şi la menţinerea sănătăţii sistemului nervos?


Mod de administrare Super Mega 50:
3 x 1 tabletă zilnic


Conţinut Super Mega 50:
250 mg Vitamina C
100 U.I. Vitamina E
50 mg Vitamina B1
50 mg Vitamina B2
50 mg Niacinamidă
50 mg Acid pantotenic
50 mg Vitamina B6
50 mg Colină
50 mg Inozitol
50 mg PABA
50 mg Calciu
7500 U.I. Vitamina A
25 mg Magneziu
25 mg Rutină
25 g Complex de bioflavonoide
25 mg L-cisteină
15 mg Zinc
15 mg Betaină HCl
10 mg Potasiu
9 mg Fier
5 mg Complex hesperidinic
5 mg L-glutamină
5 mg Măceşe
3 mg Mangan
1.5 mg Vanadiu
1 mg Bor
500 mcg Cupru
250 mcg Molibden
200 mcg Acid folic
150 mcg Iod
100 mcg Crom
50 mcg Biotină
50 mcg Ciancobalamină
25 mcg Seleniu
400 U.I.Vitamina D


Atenţie !

    Consumul de cantităţi mari de vitamine B poate conduce la apariţia unei culori şi unui miros caracteristice ale urinei.
    Dat fiind conţinutul mare de ingrediente active din compoziţia acestui produs, în cazul în care sunteţi alergic la oricare dintre aceste ingrediente, nu folosiţi produsul! Dacă aveţi nelămuriri sau întrebări, adresaţi-vă medicului dumneavoastră.


Scrieţi o recenzie

Super Mega 50 (90 tablete)