Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Vital A Poza marita

Vital A - pentru Grupa Sanguina A (90 tablete)

Vital A (90 tablete)
Multivitamine pentru grupa sanguină A

Mai multe detalii

Calivita

CV0106

Nou

60 Produse

111,26 Lei

vita A calivita vitabiotic

Vital A (90 tablete)

Grupa de sânge A a apărut cu aproximativ 15-25.000 ani în urmă, odată cu răspândirea culturilor agricole, iar persoanele aparţinând acestei grupe de sânge prezintă caracteristici ierbivore. Acestea pot asigura cu relativ succes necesarul de minerale al organismului direct din alimentaţie, dar pot susţine funcţionarea optimă a acestuia prin consumul de vitamine  B12, C şi E, de acid folic şi de acid pantotenic. Efectul mineralelor şi vitaminelor din compoziţia acestui produs este întregit de prezenţa unor plante, precum frunzele de păducel, afinele şi sovârful.

Pentru cine recomandăm tratamentul naturist cu Vital A?

 •     Persoanelor interesate de îngrijirea zilnică a sănătăţii proceselor fiziologice şi menţinerea vitalităţii.
 •     Persoanelor care doresc să-şi întărească sistemul imunitar.
 •     Persoanelor care doresc să crească rezistenţa organismului în perioade de gripe şi răceli.
 •     Persoanelor cu grupa de sânge A, pentru a suplimenta regimul alimentar adecvat acestei grupe de sânge.
 •     Persoanelor care doresc să stimuleze refacerea organismului în urma unei boli.

Prospect Vital A de la Calivita

Produsele Vital A/B/AB/0 sunt preparate naturale complexe adresabile fiecarei grupe sanguine in parte, continind peste 40 de substante active intr-o tableta. Compozitia lor a fost conceputa in concordanta cu ultimele descoperiri stiintifice in domeniul aportului nutritional bio-chimic si energetic necesar in mod specific fiecarei grupe de sange. Teoria care a stat in spatele elaborarii acestor preparate deosebite - unice in lume -  a fost distinsa cu premiul Nobel. Produsele Vital oferite de CaliVita International contribuie la punerea in forma a organismului (in cadrul anumitor afectiuni si simptome) precum si la ridicareea vitalitatii psiho-fizice si mentinerea unei stari generale de bine in viata si munca de zi cu zi.

Vital A

Vital A este folosit in profilaxie si ca tratament naturist - prin continutul sau complex ofera organismului substantele nutritive care lipsesc din alimentatie, asigura o imunitate eficienta, rezistenta la infectii, viroze, furnizeaza antioxidanti pentru persoanele predispuse la cancer; reface aciditatea gastrica, asigura o buna digestie a alimentelor, diminueaza simptomele de colon iritabil, boala Crohn si colita ; scade colesterolul si trigliceridele, este un tonic cardiovascular, creste elasticitatea arterelor, intareste inima, scade tensiunea arteriala si are efect de solvent asupra placilor arteriale in ateroscleroza, hipertensiune arteriala si cardiopatie ischemica; corecteaza coagularea sangelui si anemia prin formarea de hematii si sinteza de hemoglobina, mai ales la femeile cu grupa A care au sangerari menstruale frecvente; normalizeaza glicemia, creste eficienta insulinei si toleranta organismului la glucoza la persoanele cu susceptibilitate la diabet si cu antecedente familiale; are rol de prevenire si tratament naturist in dischinezie biliara, litiaza biliara si ciroza hepatica; are efect calmant, relaxant asupra sistemului nervos si induce organismului rezistenta la stres.

Grupa sanguina A este caracterisitica vegetarienilor. Alimentatia omului modern cu grupa sanguina A trebuie sa se bazeze in primul rand pe vegetale - datorita codului sau genetic. Alimentele bazate pe legume si fructe trebuie sa asigure un aport corespunzator de vitamine si minerale, iar necesarul zilnic de fier si proteine trebuie asigurat din alte surse. Pentru mentinerea capacitatii de rezistenta (datorita predispozitiei genetice spe afectiunile cardio-vasculare), trebuie sa se consume vitamina B12, Vitamina C, acid folic, acid pantotenic, bioflavonoide (quercitina) si Vitamina E. Este deosebit de indicat consumul de ceai verde, ghimbir, paducel, patrunjel. Acestea au efect benefic asupra echilibrului bio-fizic al organismului celor cu grupa sanguina A si actioneaza sinergic. Desigur, toti acesti nutrienti esentiali se regasesc printre cei 44 de componenti ai produsului Vital A.


Beneficiile Produsului Vital A de la Calivita

- Complex de vitamine, minerale si plante medicinale;
- Recomadat pentru grupa de sange A2;
- Ajuta la cresterea imunitatii;
- Are efect energizant si revitalizant;
- Contine peste 40 de substante active benefice;

Vital A
Deficienţele de vitamine
Simptomele deficienţei de vitamine pot include: un sistem imunitar slăbit, fatigabilitate, stare de extenuare, depresie, stare generală proastă, deteriorarea performanţelor fizice şi mentale.


De ce să alegeţi produsele noastre ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

 •     Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 •     Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 •     Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 •     Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 •     Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 •     Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 •     Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie


Ştiaţi că ?

Ştiaţi că printre substanţele active ale sovârfului se numără flavonoidele, care sunt cunoscute pentru excelentele lor efecte antioxidante?


Mod de administrare Vital A:
3 x 1 tablete pe zi, după mese


Conţinut Vital A:
100 mg Calciu
60 mg Vitamina C
50 mg Magneziu
50 mg Frunză de pătrunjel
50 mg Frunză de Oregano
25 mg Bromelaină
20 mg L-cisteină
20 mg Colină
20 mg Inozitol
20 mg Potasiu
20 mg Afine
20 mg Prune
18 mg Niacinamidă
10 mg Betaină
10 mg Frunză de păducel
10 mg Extract din frunză de ceai verde
10 U.I. Vitamina E
8 mg Zinc
8 mg Fier
5 mg PABA
5 mg Acid pantotenic
5 mg Complex hesperidinic
5 mg Quercetină
5 mg Complex L-glutation
5 g Extract din rădăcină de ghimbir
4 mg Complex de bioflavonoide din lămâie
4 mg Rutină
2 mg Vitamina B6
1.6 mg Vitamina B2
1.4 mg Vitamina B1
1.2 mg Beta-caroten
1 mg Mangan
1 mg Siliciu
0.5 mg Cupru
150 mcg Acid folic
80 mcg Molibden
50 mcg Iod
50 mcg Crom
50 mcg Bor
40 mcg Biotină
40 mcg Seleniu
30 mcg Nichel
10 mcg Vanadiu
1 mcg Vitamina B12

2017-07-10

Achizitie verificata - www.vitabiotic.ro

Excelente produsele pentru grupele sanguine, foarte complexe, contin o droaie de substante.

  Scrie o recenzie

  Scrieţi o recenzie

  Vital A - pentru Grupa Sanguina A (90 tablete)