Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Gama California Fitness Sunt 5 produse Calivita

  • Vezi:
Showing 1 - 5 of 5 items

Pentru a face stilul de viata sanatos accesibil unui numar cat mai mare de persoane, vitaminele noastre cele mai de succes din brandul California Fitness sunt acum relansate pe piata, la aceleasi standarde calitative cu care v-am obisnuit, intr-un nou ambalaj, mai mic.

Astfel, am lansat sub o noua forma linia de produse California Fitness, care contine 4 membri bine cunoscuti si un ingredient activ nou: C-1000+, Multi One, Ca-Mg cu vitamina D+K, B Complex , Vitamina D
Aceste 5 produse CaliVita de top va ofera, in locul ambalajelor obisnuite de cate 90-100 de tablete ambalaje a cate 30 de tablete fiecare (vitamina D: 60 de tablete).

Trei membri ai acestei familii de produse (vitamina C, vitamina D si multivitaminele) reprezinta vitamine de baza, de care avem nevoie cu totii, iar ceilalti doi pot fi de ajutor in situatii sau probleme specifice, care insa afecteaza din ce in ce mai multe persoane (vitaminele B: stres, sistem nervos; Ca-Mg: dezvoltare osoasa, osteoporoza).

SĂ ÎNCEPEM CU ÎNCEPUTUL!

Pentru noi, vitamina C este în multe feluri numărul 1: pe lângă faptul că a fost unul din primele produse California Fitness, am fost primii care au lansat pe piață vitamina C în doză de 1.000 mg, când toate celelalte firme comercializau tablete de doar 60 mg de vitamina C.

Anii ne-au dat dreptate: tot mai multe persoane au conștientizat importanța consumului regulat de vitamina C, așa că C-1000 a urcat rapid în topul preferințelor clienților noștri, păstrându-și poziția de lider până astăzi.

Însă noi ținem pasul cu progresele tehnologice și științifice, prin urmare am suplimentat acest produs popular cu măceșe organice, al căror conținut de bioflavonoide poate crește absorbția vitaminei C.

Puteți găsi această nouă combinație în cutiile cu 30 tablete de vitamina C-1000 plus.

O PALETĂ ȘI MAI LARGĂ!

Multi One conține aproape 30 de vitamine, antioxidanți și minerale esențiale pentru buna funcționare a organismului, cu o doză suplimentară de bioflavonoide.

Pregătiți-vă sistemul imunitar pentru sezonul rece cu multivitaminele noastre care vă vor ajunge 30 de zile!

VITAMINELE B PENTRU

PROSPEŢIME FIZICĂ ȘI MENTALĂ

B Complex, care conține aproape toate vitaminele B, sprijină nu doar buna funcționare a sistemului nervos, ci are un efect pozitiv și asupra sistemului imunitar, asigurând prospețime fizică și mentală.

Delectați-vă cu un supliment adecvat cu vitamine B și ameliorați stresul de toamnă și iarnă!

OASE SĂNĂTOASE

Se știe că organismul nostru are nevoie de calciu, magneziu și vitamina D pentru oase sănătoase și dinți puternici, însă, conform ultimelor cercetări, și vitamina K joacă un rol foarte important.

Mai exact, aceasta sprijinină creșterea osoasă și anihilează celulele care distrug oasele, reducând riscul de osteoporoză și fracturi.

În cel mai nou produs al gamei noastre puteți găsi toate aceste patru componente.

Dacă doriți să vă mențineți sănătatea osoasă, alegeți produsul Ca-Mg cu vitamina D + K.

 VITAMINA D: „NOUA VITAMINĂ C”

Cea mai mare redescoperire a secolului 21 este vitamina D.

Numeroase cercetări demonstrează că nu trebuie să o considerăm responsabilă doar de sănătatea noastră osoasă, rolul său fiind multiplu: această vitamină pe nedrept neglijată ne poate proteja organismul de numeroase boli, de la gripă la depresie sau diabet.

Fiecare tabletă din noul nostru produs cu 60 tablete conțin 2.000 UI de vitamina D, în conformitate cu cele mai recente recomandări medicale.

Încercați noua noastră gamă de produse California Fitness și recomandați-o prietenilor și cunoștințelor!