Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Sublingual CoQ10 Poza marita

Coenzima Q10 Lozenges - Sublingual (30 tablete)

Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor (30 tablete sublinguale)
Coenzima Q10 cu absorbţie rapidă

Mai multe detalii

Calivita

CV0220

Nou

45 Produse

94,49 Lei

coenzima q10 sublingual calivita

Sublingual CoQ10 Lozenges (30 tablete sublinguale)

Produsul Sublingual CoQ10 este o tabletă care conţine CoQ10 cu aromă naturală de lămâie şi care se aşază sub limbă, ceea ce facilitează absorbţia mai rapidă şi mai blândă, deoarece ingredientele active evită sistemul digestiv şi ajung la celule intrând direct în fluxul sangvin.  Cu acest produs energizant, vă venim în ajutor cu deosebire atunci când vă aflaţi în situaţia de a da randament imediat şi, în plus, ne-am gândit şi la persoanele cu probleme digestive care, din cauza acestora, nu pot recurge la varianta tradiţională a produslui.

Pentru cine recomandăm tratamentul naturist cu Sublingual CoQ10?

 •     Persoanelor care efectuează munci fizice sau intelectuale intense sau duc un stil de viaţă stresant, pentru a-i ajuta să dobândească mai multă energie.
 •     Persoanelor care se găsesc în situaţii ce necesită randament imediat (ex: înaintea examenelor sau antrenamentelor fizice).
 •     Persoanelor care suferă de probleme de absorbţie sau digestive.
 •     Persoanelor afectate de probleme ale gingiilor.
 •     Persoanelor suferind de tinitus.*
 •     Persoanelor care au un regim alimentar dezechilibrat.
 •     Persoanelor care iau anumite medicamente împotriva colesterolului, medicamente de uz psihiatric, medicamente pentru controlarea ritmului cardiac sau preparate folosite pentru tratarea diabetului.
 •     Persoanelor care fumează.
 •     Persoanelor care acordă importanţă menţinerii sănătăţii inimii.
 •     Persoanelor cu vârsta peste 30 ani.

Prospect Coezima Q 10 Sublinguala de la Calivita

Suplimentul alimentar Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor produs de compania CaliVita International asigura o absorbtie si utilizare optima a coenzimei de catre organism. Datorita faptului ca acesta se administreaza sublingual, se absoarbe la nivelul mucoasei bucale si astfel actioneaza mai repede si mai eficient, deoarece este evitata bariera gastrointestinala. Sublingual CoQ10 cu aroma naturala de lamaie este indicat, in special, in situatii  in care digestia si absorbtia la nivelul tractul digestiv nu sunt tocmai corespunzatoare. Un alt avantaj al Sublingual CoQ10 with natural lemon flavor consta in concentratia crescuta, 30 mg, de coenzima q10

Datorita progreselor tehnologiei, CaliVita a lansat decurand pe piata un nou tip de coenzime Q10, Sublingual Co Q10, care se absoarbe mult mai rapid si eficient, datorita faptului ca nu se inghite ci se tine sub limba, dizolvandu-se in acest fel si intensificand rezultatele finale. Tabletele de Coenzima Q 10 Sublingual se dizolva in cateva minute, patrunzand in fluxul sanguin direct din vasele de sange de sub limba, fiind astfel complet absorbite de catre organism. Mai mult, produsul se recomanda in orice situatie in care digestia si absortia in tractul inferior al sistemului digestiv sunt afectate, blocate sau reduse. Absortia este mai rapida si prin evitarea barierei gastrice. Un alt beneficiu al variantei sublinguale a produsului Coenzima Q 10 de la CaliVita este acela ca este un produs concentrat, in doza de 30 mg de coenzima. Sublingual Co Q10 contribuie la mentinerea si optimizarea starii de sanatate a organismului pe multiple planuri. Si, pentru a infirma provebul "ce e bun pentru sanatate are gust rau", consumarea acestui produs lasa o aroma placuta si naturala de menta.

Coenzima Q10 (Ubichinona, CoQ10) este o substanta prezenta in toate celulele organismului si este indispensabila desfasurarii norrnale a proceselor biologice si biochimice, datorita rolului major detinut in transportul energiei necesare celulelor. Carenta de Q10 genereaza dereglari in procesele de oxido-reducere ce se desfasoara la nivel celular si cauzeaza astfel tulburari dintre cele mai diverse in functionarea organismului. Acest lucru se intampla chiar si atunci cand cantitatea de Co Q10 scade cu numai 25% fata de normal. In cazul in care organismul nu dispune de necesarul de coenzima, apar semnele insufucientei cardiace, hipertensiunii si ale altor numeroase boli.


Coenzima Q10 este sintetizata in organism in cantitatea necesara pentru functionarea normala a celulelor pana la varsta de 30 de ani. In paralel cu procesul imbatranirii scade si cantitatea de CoQ10 din organism, impunadu-se suplimentarea ei prin hrana si respectiv prin utilizarea suplimentelor naturale. CoQ10 este o substanta asemanatoare vitaminelor. Structura sa aminteste de cea a vitaminei E, insa efectul antioxidant este mult mai puternic. Din punct de vedere biochimic, Co Q10 are rol reglator in procesul de generare a energiei ce se desfasoara la nivelul mitocondriilor, acele centrale minuscule ale celulelor unde se sintetizeaza moleculele de acid adenozintrifosforic, combustibilul cu cea mai mare incarcatura de energie produs de organismul uman.

Exista 10 tipuri obisnuite de Coenzima Q, dar dintre ele, numai Coenzima Q10 face parte din structura celulelor umane. Alimentele cele mai bogate in aceasta substanta sunt: somonul, macroul, inima si ficatul de bovine.

    
Beneficiile Produsului Coenzima Q 10 Sublinguala

- Forma sublinguala (sub limba) pentru o absorbtie de 3 ori mai ridicata;
- Este responsabilă pentru producerea a 95% din energia necesară organismului;
- Este un antioxidant intracelular puternic;
- Previne ateroscleroza;
- Previne sinteza anormală a unor proteine şi prin aceasta unele afecţiuni degenerative;
- Stabilizează membranele celulare;
- Forma Sublinguala pentru o absorbtie ridicata;
- Benefica in afectiunile cardiovasculare.

Sublingual CoQ10
De ce să alegeţi produsele noastre ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

 •     Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 •     Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 •     Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 •     Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 •     Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 •     Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 •     Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că ?

O tabletă de Sublingual CoQ10 furnizează tot atâta CoQ10 cât 6 kg de somon sau aproape 2 kg de pui !

Ştiaţi că prin participarea la realizarea proceselor energetice ce au loc în membrana mucoasă a cavităţii bucale CoQ10 poate avea un efect benefic asupra inflamaţiilor locale ale gingiilor?**


Mod de administrare Sublingual CoQ10:
1 tabletă pe zi. Tableta se lasă să se dizolve sub limbă; nu se înghite întreagă.


Conţinut Sublingual CoQ10:
30 mg Coenzima Q10


Atenţie !

Acest produs este sensibil la căldură şi lumină, lucrul de care trebuie ţinut seama în momentul alegerii locului de depozitare. Calitatea coenzimei Q10 pure începe să se deterioreze la temperaturi de peste 35 °C. Femeile însărcinate şi mamele care alăptează trebuie să ceară sfatul medicului lor înainte de a începe folosirea acestui produs.


Sursă bibliografică:

*  A pilot clinical trial of the effects of coenzyme Q10 on chronic tinnitus aurium - Khan M, Gross J, Haupt H, Jainz A, Niklowitz P, Scherer H, Schmidt FP, Klapp BF, Reisshauer A, Mazurek B., Otolaryngol Head Neck Surg. 2007 Jan;136(1):72-7.

** Study of CoQ10-Enzymes in Gingiva from Patients with Periodontal Disease and Evidence for a Deficiency of  Coenzyme Q10 – Littaru et al, Proc. Nat. Acad. Sci. USA Vol. 71, No. 4, pp. 1456-1460, April 1974,

Scrieţi o recenzie

Coenzima Q10 Lozenges - Sublingual (30 tablete)