Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Triple Potency Lecithin Poza marita

Triple Potency Lecithin (100 capsule)

Triple Potency Lecithin (100 capsule gelatinoase)
Lecitina de soia

Mai multe detalii

Calivita

FL0037

Nou

54 Produse

132,00 Lei

Triple Potency Lecithin (100 capsule gelatinoase)

Lecitina din soia ajută la menţinerea grăsimilor de sânge şi a circulaţiei sanguine la un nivel normal şi, în acelaşi timp, protejează ficatul şi contribuie la funcţionarea acestuia. Lecitina are o importanţă extraordinară pentru stimularea prospeţimii mentale, concentrării şi proceselor de învăţare sau luptei împotriva declinului mental, dar este considerată şi o substanţă lipotropică (o substanţă care descompune grăsimile). Pentru un efect triplu, alegeţi Triple-Potency Lecithin!

Pentru cine recomandăm tratament naturist cu Triple Potency Lecithin?

 •     Persoanelor care doresc un ajutor pentru reducerea nivelului de colesterol.
 •     Persoanelor care suferă de probleme artritice.
 •     Persoanelor în vârstă, pentru a-şi pătra prospeţimea mentală.
 •     Sportivilor şi persoanelor care efectuează munci fizice grele, pentru a susţine sănătatea circulaţiei şi articulaţiilor.

Prospect Triple Potency Lecithin de la Calivita

Lecitina de la Calivita este un ulei disponibil in forma incapsulata, extras din Soia, avand concentratie ridicata de colina si inozitol, principalele substante care intra in compozitia celulei neuronale si totodata a membranei celulare din aproape toate tesuturile corpului. Ajuta in afectiunile neuropsihice, metabolice, articulare, digestive.
Lecitina este o substanta naturala ale carei efecte curative sunt putin cunoscute. Principalele sale componente sunt colina si inozitolul.

    - Colina intra in structura membranelor celulare si se regaseste in structura a numeroase tesuturi organice.
    - Inozitolul se gaseste in proportie mare in structura creierului.

Se poate spune ca Lecitina - combinatie de colina si inozitol - contribuie atat la mentinerea sanatatii creierului, cat si la descompunerea grasimilor, impiedicand depunerea acestora sub forma de tesut gras sub piele, in ficat sau pe vasele de sange.

De asemenea, este oferit un preparat de lecitina avand o concentratie tripla (Triple Potency Lecithin), care nu contine ulei de soia, ci un concentrat de soia. Astfel, consumul a trei capsule de Super Soya Lecithin pe zi poate fi inlocuit cu doar o capsula Triple Potency Lecithin, efectul fiind acelasi.

Beneficiile uleiului de lecitina asupra organismului uman


    Este considerata o substanta care arde grasimile. Lecitina reduce nivelul sanguin al colesterolului, converteste colesterolul si alte lipide in substante hidrosulubile, contribuind astfel la eliminarea lor din organism. Impiedica formarea placilor de aterom de pe peretii arteriali si fortifica musculatura cardiaca.

    Reduce sau chiar elimina durerile articulare. Consumul sistematic al lecitinei permite celor suferinzi de artropatii sa-si desfasoare activitatile zilnice obisnuite. Lecitina vine si in ajutorul persoanelor meteo-sensibile. Este de asemenea indispensabila si pentru ameliorarea durerilor articulare ale sportivilor.

    Asigura o culoare sanatoasa a pielii si combate caderea parului, previne aparitia diverselor eczeme, contribuie la intensificarea capacitatii de memorizare si are un usor efect sedativ.

    Contribuie ridicarea tonusului psihic, mai ales cand este administrata in combinatie cu mierea de albine (sau produsul naturist de la Calivita Bee Power Royal Jelly). Este un excelent tonic pentru persoanele in varsta, apatice, care si-au pierdut apetitul de viata.

    Lecitina stimuleaza metabolismul neuronului si accelereaza trnsmiterea impulsului nervos. De aceea este recomandata persoanelor ce desfasoara intensiv activitati intelectuale, persoanelor expuse stresului, persoanelor care prezinta probleme de memorie sau carora le-a scazut capacitatea de concentrare. Aceste proprietati benefice se datoreaza faptului ca 30% din greutatea materiei nervoase este reprezentata de lecitina.

    Accelereaza tranzitul intestinal si previne balonarea. Datorita efectelor sale asupra metabolismului lipidelor este recomandat si pentru sportivi.

    Poate interveni benefic in litiaza biliara. Consumul de lecitina timp mai indelungat poate incetini sau chiar opri dezvoltarea litiazei colesterolice.

Triple Potency Lecithin
De ce să alegeţi produsele noastre ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

 •     Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 •     Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 •     Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 •     Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 •     Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 •     Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 •     Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că ?

Ştiaţi că lecitina se găseşte în membrana celulară a celulelor noastre?


Mod de administrare Triple Potency Lecithin:
1-2 capsule gelatinoase pe zi în timpul meselor sau conform recomandărilor


Conţinut Triple Potency Lecithin:
1200 mg Complex fosfatidic extras din soia (fosfatidilcolină minim 420 mg)

Scrieţi o recenzie

Triple Potency Lecithin (100 capsule)