Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Liquid Chlorophyll Poza marita

Liquid Chlorophyll (473ml) - Clorofila Lichida

Liquid Chlorophyll (473 ml)
Formulă Lichidă Alcalinizantă

Mai multe detalii

Calivita

CV0133

Nou

8 Produse

130,61 Lei

clorofila lichida calivita vitabiotic

1. Ce este si ce contine Liquid Chlorophyll Calivita?

2. Beneficiile clorofilei. Recomandari de cosum

3. Prospect Liquid Chlorophyll Calivita

4. Pret Liquid Chlorophyll

5. Proprietatile clorofilei lichide. Detoxifierea cu clorofila

6. Mod de administrare Liquid Chlorophyll 


1. Ce este si ce contine Liquid Chlorophyll Calivita?

Liquid Chlorophyll Calivita se prezinta la flacon de 473ml si contine clorofila lichida extrasa din lucerna.

Clorofila, datorita careia plantele au culoarea verde, este o foarte eficienta substanta de alcalinizare, cu ajutorul careia puteti mentine sau reface echilibrul acid-alcalin al organismului. 

Mai mult, are si un excelent efect detoxifiant si un usor efect diuretic, astfel ca este o componenta esentiala a curelor de detoxifiere a organismului.


2. Beneficiile clorofilei. Recomandari de cosum

 - are actiune antiinflamatoare si antioxidanta. Clorofila contine vitaminele A, C si E, renumite pentru valoarea lor antioxidanta si pentru reducerea inflamatiilor din organism.

 - ajuta la eliminarea metalelor grele. Clorofila este unul dintre cei mai importanti agenti chelatori din natura. Plumbul si mercurul sunt cateva dintre metalele care pot fi eliminate cu ajutorul curei cu clorofila.

 - combate respiratia urat mirositoare. Clorofila are valoare antiseptica, actionand ca un deodorant natural si eliminand respiratia urat mirositoare, dar si mirosul neplacut al corpului. Magneziul, care se regaseste din abundenta in clorofila, are efect alcalinizant, normalizand echilibrul acido-bazic.

 - intareste imunitatea. Un derivat din clorofila, clorofilina, creste numarul si activitatea celulelor B si T, cu rol in apararea contra agentilor infectiosi.

 - curata ficatul de intoxicatia cu medicamente sau cu alcool.

 - magneziul din compoziţia clorofilei recomanda aceasta substanta si pentru refacerea muschilor, la persoanele care fac efort fizic.

 - imbunatateste flora intestinala, ajutand la curatarea colonului de toxine.

 - magneziul din clorofila ajuta la transportul oxigenului la toate celulele si tesuturile corpului.

 - favorizeaza asimilarea vitaminelor si mineralelor in organism. 

Recomandari de consum:

    Persoanelor care doresc să restabilească echilibrul pH-ului din corpul acidizat.

    Persoanelor care urmează tratamente de detoxifiere.

    Persoanelor care au nevoie de un stimulant pentru digestie.

    Pentru persoanele care prezintă un miros neplăcut al gurii, ca deodorant intern.

    Pentru a stimula vindecarea unei răni.

    Pentru a reduce efectele adverse ale radioterapiei şi tratamentului cu citostatice.


3. Prospect Liquid Chlorophyll Calivita

Liquid Chlorophyll


4. Pret Liquid Chlorophyll

Pretul Liquid Chlorophyll Calivita este de 126,80 lei pentru un flacon de 473ml. Daca sunteti membru sau solicitati cardul de membru Calivita avand o comanda mai mare de 100 lei puteti comanda Liquid Chlorophyll la pretul de 116.90 lei.


5. Proprietatile clorofilei lichide. Detoxifierea cu clorofila

 Beneficiile clorofilei sunt în principal relaționate cu capacitatea sa de a detoxifia organismul și de a oxigena sângele. În plus, clorofila are proprietăți de stimulare a sistemului imunitar și are capacitatea de alcalinizare a corpului, ceea ce ajută la prevenirea diverselor boli, inclusiv a cancerului.

O curiozitate despre clorofilă este aceea că structura sa moleculară se aseamănă mult cu cea a sângelui.

Moleculele responsabile de culoarea roșie a sângelui și de transportul oxigenului, cunoscute sub denumirea de hemoglobină, au o structură foarte similară cu cea a clorofilei, cu excepția atomului central: în hemoglobină acesta este compus în principal din fier, iar în clorofilă din magneziu, tocmai de aceea clorofila este denumită pe bună dreptate ca fiind “sângele plantelor”.

Consumul regulat de clorofilă contribuie la oxigenarea sângelui și stimulează producerea de hemoglobină. Datorită faptului că principala funcție a hemoglobinei este transportul oxigenului, dacă acesta crește, celulele vor fi oxigenate mai bine și, în consecință, toate organele, dar mai ales inima, vor beneficia de pe urma acestuia.

Iata care sunt beneficiile de a avea un organism bine oxigenat: creste nivelul de energie, se imbunatateste memoria, se reduce presiunea sanguina, se reduce aparitia varicelor si a celulitei, se imbunatatesc nivelele de glucoza, ameliorandu-se diabetul, se previne aparitia cancerului.

 Procesul de curatare si de alcalinizare pe care il produce clorofila in organism ajuta la stimularea sistemului imunitar. Unele bacterii anaerobe nu se dezvolta in prezenta oxigenului pe care il aduce clorofila in organism.

Clorofila ajuta la mentinerea bacteriilor sanatoase din flora intestinala, prevenind astfel diverse tulburari digestive.

In cazul in care suferiti de diverculita, clorofila este recomandata deoarece este un cicatrizant progresiv care are efect astringent, ceea ce o recomanda ca un adevarat „deodorant” stomacal.


6. Mod de administrare Liquid Chlorophyll

Se va administra 1 lingura de clorofila pe zi dimineata pe stomacul gol.

Consumul de clorofila nu a fost testat asupra femeilor insarcinate sau mamelor care alapteaza, prin urmare nu ar trebui administrata in perioada de sarcina si alaptare numai sub supraveghere medicala.

Daca este administrata pe cale bucala, clorofila poate colora fecalele si urina in verde si poate schimba si culoarea limbii.

2017-07-01

Achizitie verificata - www.vitabiotic.ro

Excelente pentru stomac. In plus crreste alcalinitatea in organism.
Este extrasa din lucerna.

    Scrie o recenzie

    Scrieţi o recenzie

    Liquid Chlorophyll (473ml) - Clorofila Lichida