Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Spirulina-Chlorella Plus Poza marita

Spirulina Chlorella Plus (100 tablete)

Spirulina-Chlorella Plus (100 tablete)
Preparat Complex alcalinizant

Mai multe detalii

Calivita

CV0165

Nou

28 Produse

128,70 Lei

spirulina chlorella calivita vitabiotic

1. Ce este si ce contine Spirulina Chlorella?

2. Beneficiile Spirulinei Chlorella?

3. Prospect Spirulina Chlorella

4. Pret Spirulina Chorella

5. Contraindicatii si efecte adverse

6. Mod de administrare.

1. Ce este si ce contine Spirulina Chlorella?

Combinaţia dintre algele spirulina şi chlorella cu lucernă şi grâu încolţit.

Clorofila, care se găseşte în plante, are un impact benefic asupra echilibrului acid-alcalin al organismului, astfel că asigură detoxifierea şi alcalinizarea acestuia de o manieră blândă.

Tableta de Spirulina Chlorella Plus mai conţine un amestec patentat de substanţe benefice din fructe şi legume consumate mai rar, într-o formă concentrată.

Continut Spirulina Chlorella:

250mg  Pulbere de Spirulina 

250mg Pulbere de Chlorella

100mg Pulbere de frunze de lucernă

15mg  Pulbere de seminţe de ţelină

15mg Pulbere de varză

15mg Pulbere de spanac

15mg Pulbere din rădăcină de păpădie

15mg Pulbere de pătrunjel

10mg Extract de luteină

10mg Extract de licopen

10mg Pulbere din rădăcină de ridiche neagră

5mg Pulbere de aloe vera

5mg Pulbere de broccoli

15mg Pulbere de varec

10mg Pulbere din frunze de varză de Bruxelles

100mg Pulbere de grâu încolţit

2. Beneficiile Spirulinei Chlorella?

Întăreşte sistemul imunitar. Toţi nutrienţii din spirulină contribuie la funcţionarea optimă a organismului şi susţin sistemul imunitar sănătos şi puternic.

Energizează organismul. Bogată în vitamine, minerale, proteine, acizi graşi esenţiali şi clorofilă, spirulina este o veritabilă sursă de energie.

Ameliorează afecţiunile. Spirulina împiedică dezvoltarea viruşilor, combate virozele respiratorii, ajută sistemul imunitar să lupte cu infecţiile şi are efect antibiotic. Mai mult, are efecte benefice şi pentru suferinzii de astm sau rinită alegică.

Contribuie la funcţionarea corectă a sistemului nervos prin reducerea stărilor de anxietate, depresie şi stresului.

Protejează ficatul. Spirulina ajută la refacerea celulelor hepatice şi protejează ficatul prin furnizarea unei cantităţi mari de proteine şi vitamine. Este indicată şi în tratamentul cirozei hepatice sau în hepatitele cronice.

Detoxifiază organismul. Spirulina face minuni în eliminarea metalelor grele din organism şi este eficientă chiar şi în otrăvirea cu arsenic.

Tratează anemia. Pentru că este bogată în nutrienţi, spirulina este un real ajutor pentru organismele anemice. Este benefică şi în tratarea deficienţelor de calciu sau fier (conţine de 20 de ori mai mult fier decât spanacul!).

Ușurează tratamentul în bolile cardiovasculare. Pentru că ese bogată în Omega 3 şi Omega 6, are capacitatea de a stabiliza fluxul sangvin, reduce tensiunea arterială şi reglează nivelul colesterolului rău din sânge.

Previne afecţiunile ochilor. Miopia, cataracta, degenerescenţa maculară sau glaucomul pot fi prevenite cu spirulina datorită conţinutului de vitamina A şi de antioxidanţi.

Susţine sănătatea oaselor şi dinţilor prin conţinutul mare de calciu.

Protejează stomacul. Datorită bogăţiei în proteine, vitamine şi clorofilă, spirulina contribuie la neutralizarea acidului gastric, îmbunătăţeşte digestia, vindecă chiar ulcerul şi alte afecţiuni ale stomacului.

Contribuie la regenerarea celulelor. Pentru că are în componenţa sa o cantitate considerabilă de acizi nucleici, spirulina ajută celulele să se regenereze şi încetineşte îmbătrânirea. Este extreme de benefică în stările de convalescenţă şi ajută organismul să se reface chiar şi după chimioterapie.

Tratează candida. Pentru că are proprietăţi antimicrobiene, spirulina elimină cu succes microbii şi bacteriile din organism, contribuie la dezvoltarea florei bacteriene sănătoase şi la întărirea sistemului imunitar.

Este utilă în curele de slăbire. Fiind bogată în nutrienţi, instalează rapid senzaţia de saţietate, eliminând nevoia de a consuma şi alte alimente.

Reglează hormonii. Spirulina reglează producţia de insulină, hormoni tiroidieni, corticosteroizi şi este de real ajutor în tratarea impotenţei şi frigidităţii.

Menţine sănătatea pielii. Datorită antioxidanţilor din compoziţie spirulina protejează pielea de acţiunea nocivă a radicalilor liberi şi o ajută să îţi menţină elasticitatea şi tinereţea.

Este adjuvant în infecţia cu HIV. Spirulina îmbunătăţeşte semnificativ starea de sănătate atât a adulţilor cât şi copiilor infectaţi cu HIV şi ajută sistemul imunitar să lupte împotriva bolii.

Contribuie la prevenirea cancerului. Spirulina stimulează producerea de anticorpi, proteine ce luptă împotriva infecţiilor, creşte imunitatea şi previne infecţiile şi bolile cronice precum cancerul.

4. Pret Spirulina Chorella

Pretul Spirulina Chlorella Plus este de 127.57 lei. Daca sunteti membru sau solicitati cardul de membru Calivita avand o comanda mai mare de 100 lei puteti comanda Spirulina Chlorella la pretul de 115.97 lei.

5. Contraindicatii si efecte adverse

Pacienţii suferind de hipertiroidism trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a consuma produse pe bază de alge.

6. Mod de administrare.

Ca supliment alimentar se va consuma 1 tableta de Spirulina Chlorella pe zi, sau la recomandarea medicului se poate creste doza.

2017-07-06

Achizitie verificata - www.vitabiotic.ro

Cred ca e cel mai complet produs pe baza de spirulina si chlorella.
Contine grau incoltit, extract de lucerna si o gramada de alte plante

    Scrie o recenzie

    Scrieţi o recenzie

    Spirulina Chlorella Plus (100 tablete)

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: