Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Menopausal Formula Poza marita

Menopausal Formula (135 capsule)

Menopausal Formula (135 capsule)
PRODUS PENTRU FEMEILE AFLATE LA MENOPAUZĂ

Mai multe detalii

Calivita

FL0115

Nou

50 Produse

158,95 Lei

Menopausal Formula (135 capsule)

În timpul menopauzei sau după aceasta, corpul şi metabolismul femeilor se schimbă. Riscul de apariţie al unor boli ce pot fi prevenite creşte (cum ar fi osteoporoza şi bolile cardiovasculare). În Menopausal Formula vă oferim un amestec de ingrediente active care pot reduce în mod natural simptomele menopauzei (iritabilitate, bufeuri, creştere în greutate) şi scad riscurile mari cauzate de aceste schimbări.

Pentru cine recomandăm tratamentul naturist cu Menopausal Formula?

  •     Femeilor care au intrat în perioada schimbărilor aduse de vârstă şi cărora menopauza le provoacă simptome neplăcute.
  •     Femeilor care doresc să prevină afecţiunile de mare risc asociate menopauzei.

Prospect Menopausal Formula de la Calivita

Produsul natural Menopausal Formula de la Calivita aduce in organismul femeii aflate la menopauza deosebit de multe principii active reprezentate de vitamine, minerale, aminoacizi si extracte din plante atent selectionate pentru a contracara neplacerile diverse asociate acestei perioade adesea problematice din viata unei femei.


La un moment dat in viata, fiecare femeie trebuie sa faca fata schimbarilor intervenite o data cu varsta. Pentru majoritatea, menopauza reprezinta perioada din viata unei femei, incepand de undeva de pe la varsta de 40-50 de ani, caracterizata prin oprirea ciclului menstrual. Printre consecintele acestui fenomen se numara si scaderea productei de hormoni sexuali feminini, adica estrogen si progesteron.


In cazul multor femei, aceste schimbari sunt insotite de simptome neplacute, cum ar fi bufeurile, transpiratia abundenta (mai ales in timpul nopti) si modificarile psihologice - depresii, iritare, insomnii, stari de oboseala. Multe femei se plang de lipsa secretiilor vaginale si acuza dureri in timpul actului sexual. Conform datelor medicale, in timpul menopauzei, femeile devin mult mai sensibile in fata unor afectuni cronice, aceasta fiind perioada in care se declanseaza cu precadere boli ca diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala, cardiopatia ischemica si osteoporoza. Daca simptomele acestor afectuni si-au facut simtita prezenta dinainte, ele se agraveaza de obicei in perioada menopauzei.

S-a demonstrat ca estrogenii  - hormonii sexuali feminini - exercita un efect benefic, prevenind pierderile de calciu din organism, precum si instalarea bolilor cardiovasculare. Cu cat scade cantitatea de estrogeni, cu atat creste riscul unor afectiuni ca cele mentionate mai sus. Administrarea de hormoni sexuali feminini, desi la moda acum, poate totusi conduce la efecte adverse. Ultimele cercetari in domeniu au aratat ca administrarea de estrogeni in timpul menopauzei creste riscul aparitei cancerului la san si a cancerului colului uterin. Acesta este motivul pentru care chiar si doctorii care cred in terapia cu estrogeni atrag atentia asupra riscurilor si isi sfatulesc pacientele sa recurga la controale regulate pentru a se putea depista din timp eventualele probleme.

Simptomele neplacute ale menopauzei pot fi insa contracarate prin metode care protejeaza totodata organismul impotriva unor boli. Cea mai eficienta metoda se bazeaza pe respectarea unei diete corespunzatoare, care sa includa vitamine, minerale, extracte din plante medicinale, alaturi de exercitiu fizic regulat si relaxare.

Menopausal Formula
De ce să alegeţi produsele noastre ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

  •     Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
  •     Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
  •     Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
  •     Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
  •     Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
  •     Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
  •     Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.


Observaţie: Toate produsele au Certificat de Control al Calităţii, Asigurarea Calităţii şi de bune Practici de Fabricaţie

Ştiaţi că ?

Suplimentarea cu hormoni nu este recomandată tuturor, iar recurgerea la aceasta necesită supraveghere medicală constantă?

Mod de administrare Menopausal Formula:
3x1 capsulă pe zi sau conform recomandărilor

Conţinut Menopausal Formula:
100 mg Calciu (din citraţi şi carbonaţi)
100 mg Vitamina C
50 mg Magneziu (din aspartaţi şi oxizi)
40 mg Vitamina E
10 mg Potasiu
10 mg Ginseng siberian
10 mg Cnicus benedictus (scai binecuvântat)
10 mg Glycyrrhiza glabra
10 mg Vitex
10 mg Cimicifuga racemosa
7.5 mg Angelica sinensis
7.5 mg Vitamina B3
5 mg Vitamina B5
4.5 mg Beta-caroten
3 mg Zinc
2.5 mg Vitamina B1
2.5 mg Vitamina B2
2.5 mg Vitamina B6
2.5 mg PABA
2.5 mg Colină
2.5 mg Inozitol
1 mg Fier
1 mg Complex de bioflavonoide
650 mcg Equisetum arvense (Coada Calului)
500 mcg Mangan
300 mcg Bor
200 mcg Cupru
150 mcg Vitamina A
40 mcg Vitamina B4
30 mcg Biotină
20 mcg Crom
15 mcg Iod
15 mcg Molibden
10.5 mcg Seleniu
5 mcg Vitamina B12
2 mcg Vitamina D3

Scrieţi o recenzie

Menopausal Formula (135 capsule)