Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Urx Poza marita

URX (60 tablete)

URX (60 tablete)
PRODUS ÎMPOTRIVA PROBLEMELOR URINARE

Mai multe detalii

Calivita

CV0175

Nou

16 Produse

120,40 Lei

1. Ce este si ce contine URX Calivita?

2. Beneficii URX. Recomandari de consum

3. Prospect URX Calivita

4. Pret URX Calivita

5. Ce este D-manoza? Cum ne ajuta D-manoza in infectiile urinare

6. Mod de administrare URX


1. Ce este si ce contine URX Calivita?

URX este un produs ce contine D-manoza si merisoare,, combinate cu extracte de plante diuretice si antibacteriene (extract de urzici) pentru a asigura o protectia tractului urinar si rinichilor. 

Urx Calivita contine 60 de tablete si se administreaza intre 3 si 4 tableze zilnic.


2. Beneficii URX. Recomandari de consum

 - este recomandata ca adjuvant in infectiile urinare cu E. coli. Absorbindu-se in prima parte a intestinului subtire, nu perturba flora intestinala.

 - actioneaza ca antiseptic fara a da rezistenta.

 - reduce si elimina infectiile urinare

 - fortifica tractul urinar

 - creste imunitatea 

 - imbunatateste functiile rinichilor

Recomandari de consum:

 - Persoanelor susceptibile la cistită.

 - Persoanelor care vizitează frecvent băi sau piscine publice.

 - Persoanelor care au tendinţa să nu ţină cont de vreme atunci când îşi aleg hainele.

 - Persoanelor care consumă prea puţine lichide.

 - Persoanelor care au tendinţa să întârzie urinarea.


3. Prospect URX Calivita

prospect urx calivita, indicatii,ingrediente


4. Pret URX Calivita

Pretul URX Calivita este de 106,93 lei pentru un flacon cu 60 tablete. Daca sunteti membru sau solicitati cardul de membru Calivita avand o comanda mai mare de 100 lei puteti comanda URX la pretul de 97,21 lei.


5. Ce este D-manoza? Cum ne ajuta D-manoza in infectiile urinare

D-Manoza este forma biologic activa a manozei, un monomer al zaharului, care are o structura foarte asemanatoare glucozei, insa este mult mai greu metabolizat de organism si nu determina o crestere a glicemiei.

Manoza se gaseste in mod natural in lemnul anumitor rasinoase, in fructe ca merisorul, agrise, afine, coacaze, precum si in legume ca fasolea verde, broccoli, vinetele, alge, ciupercile shiitake.

D–manoza participa la o multitudine de procese celulare, spre deosebire de restul zaharidelor de baza.

Numeroase studii biochimice descriu rolul D–manozei in comunicarea intre celule, in inhibarea cresterii celulelor tumorale si in protectia in infectiile parazitare, bacteriene, virale si fungice si are un rol important in remodelarea tesuturilor.

Aceasta mai este implicata in procesul de productie de citokine, substante de natura proteica implicate in procesul de raspuns al sistemului imunitar.

D–manoza se absoarbe in proportie de 90% la nivelul intestinului subtire, insa viteaza de absorbtie este de 8 ori mai mica decat cea a glucozei. Aceasta trece direct in fluxul sangvin, nu se transforma in glicogen si nici nu se stocheaza la nivelul ficatului.

Datorita acestui fapt, cea mai mare parte a D-manozei ajunge la nivelul rinichilor, unde prin procesul de filtrare glomerurala, intra in compozitia urinei.

Ingredientul este interesant si pentru ca nu determina perturbari la nivelul florei intestinale si nici nu duce la aparitia unor tulpini rezistente la tratament, motiv pentru care este din ce in ce mai utilizata in infectiile de tract urinar.

Relatia dintre D-manoza si infectiile urinare

In aparitia infectiilor urinare sunt implicate specii de agenti patogeni gram negativi ca Escherichia coli, Klebsiella, Proteus, Enterobacter, Pseudomonas aeruginosa, Serratia spp., dar si microorganisme gram pozitive care includ grupul streptococilor B, Enterococcus spp. si Staphylococcus aureus; dintre acestea Escherichia coli uropatogena (UPEC) are cea mai ridicata prevalenta (70-90%).

In infectiile urinare, D-manoza ajuta la inhibarea aderarii bacteriei E Coli. Procesul se realizeaza prin doua mecanisme care presupun, pe de o parte, blocarea fimbriilor de tip 1, iar pe de alta parte, blocarea fimbriilor de tip P. Bacteria E coli are capacitatea de a se adera prin aceste formatiuni filamentoase, numite fimbrii sau pili.

D-manoza ajuta la reducerea infectiilor urinare recurente

Pornind de la ipoteza potrivit careia administrarea preventiva a D-manozei poate reduce episoadele infectioase urinare, un grup de cercetatori a urmarit timp de 6 luni eficienta substantei asupra unui grup de paciente cu infectii urinare recurente.

Studiul a cuprins un lot format din 308 femei dintre care 103 au fost tratate cu D-manoza - 200mg/zi, 103 au fost tratate cu antibiotic (nitrofurantoina) - 50mg/zi si 102 nu au urmat nicio forma de profilaxie.

Dupa 6 luni de tratament s-a observat ca 85% dintre femeile carora li s-a administrat D-manoza nu au prezentat recurente, cele care au urmat tratamentul cu antibiotice n-au mai contractat boala in proprtie de 79.6%, in timp ce doar la 39.2% dintre femeile fara profilaxie nu au mai aparut infectii urinare.

Merisorul potenteaza actiunea D-manozei

Fructele de merisor contin substante bioactive ca: flavonoide, antocianidine, acizi fenolici, taninuri, resveratrol, vitamina C, saruri minerale etc.

In anul 2004, Agentia Franceza pentru Securitatea Sanitara a Alimentelor (AFSSA) a recunoscut oficial ca merisoarele consumate sub forma de suc concentrat sau pulbere contribuie la diminuarea fixarii bacteriilor E. coli pe peretii cailor urinare.

Un studiu realizat in Finlanda, a demonstrat ca Merisorul, administrat de 5 ori pe saptamana (50ml de 3 ori/saptamana), vreme de cel putin 3 luni, duce la o reducere semnificativa a incidentei cistitelor bacteriene, in cazul a 150 de femei diagnosticate cu infectii urinare cauzate de Escherichia coli.


6. Mod de administrare URX

Se vor administra 2 pana la 4 tablete de URX zilnic, intre mese cu apa. Se va mari doza doar la recomandarea medicului.

2017-06-26

Achizitie verificata - www.vitabiotic.ro

Se termina repede flaconul, eu iau 4 pe zi. In schimb are efect. La doua flacoane pe luna

    Scrie o recenzie

    Scrieţi o recenzie

    URX (60 tablete)

    Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: