Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Natural Hgh Support Poza marita

Power Booster (90 tablete)

Natural HGH Support (90 tablete)
STIMULANT NATURAL PENTRU CREŞTERE

Mai multe detalii

Calivita

CB0002

Nou

9 Produse

126,31 Lei

Natural HGH Support (90 tablete)

Producţia hormonilor de creştere scade după vârsta de 30 ani şi multe persoane încearcă să reducă efectele negative ale acestui fenomen prin doze artificiale de hormoni, dar acest lucru poate avea numeroase consecinţe dăunătoare. Produsul HGH Support NU conţine hormoni de creştere sintetici, ci stimulează secreţia internă a acestora datorită ingredientelor sale naturale. Hormonii de creştere au diferite efecte benefice: sprijină funcţionarea sistemului nervos, stimulează arderea grăsimilor, ajută la buna funcţionare a pielii, cartilajelor şi ţesutului conjunctiv şi intensifică sinteza proteică.

Pentru cine recomandăm tratamentul naturist cu Natural Hgh Support?

 •     Persoanelor care efectuează cu regularitate activităţi fizice.
 •     Sportivilor, datorită efectelor pozitive pe care le are asupra dezvoltării muşchilor.
 •     Vârstnicilor, pentru a preveni degradarea muşchilor datorată proceselor fiziologice naturale.

Prospect Natural Hgh Support de la Calivita

HGH Support de la Calivita este un produs natural cu o compozitie atent selectionata a carui principala menire este sa stimuleze secretia hormonului de crestere uman si a acelor substante din organsim care sunt raspunzatoare de refacerea, dezvoltarea si regenerarea corporala. Produsul se recomanda atat copiilor si adolescentilor care doresc sau au nevoie sa se dezvolte / sa-si refaca resursele organismului intr-un mod sustinut si accelerat (cu avizul in prealabil al medicului specialist endocrinolog) cat si persoanelor aflate la varste mai inaintate, pentru regenerarea corporala in diferite situatii si imbunatatirea generala a functionarii organelor.

Hormonul de crestere (HGH - engl. Human Growth Hormone) este principalul hormon responsabil de crestere in cazul tuturor mamiferelor (incluzand si omul) si este asociat cu regularizarea unor preocese metabolice, cum ar fi anabolismul si lipoliza. Secretia hormonului urmeaza un ritm circadian, fiind secretat in 6-12 pusee pe zi; cea mai mare cantitate este secretetata in timpul orelor de somn adanc, in general in orele din miezul noptii.

Dupa varsta de treizeci de ani, secretia hormonului de crestere scade treptat. Este important de subliniat ca, in contradictie cu faza de stres acut "fugi sau lupta" - cand secretia de HGH creste brusc - in cazul stresu­lui cronic are loc exact contrariul. Astazi, a­proape toata lumea traieste si munceste sub un anumit tip de stres cronic. De aceea, ca si in cazul multor alti hormoni, nici cantitatea si efectul fiziologic al hormonului de crestere nu mai sunt optime. In cazul oamenilor mai in varsta, eliberarea hormonului de crestere inceteaza aproape complet.

Pe masura ce nivelul hormonului de crestere scade, se modifica si functionarea or­ganismului: se reduce masa musculara, se depune o cantitate tot mai mare de grasimi in diferite zone ale corpului, slabesc dife­ritele raspunsuri ale sistemului imunitar, scade pofta de mancare, rinichii functio­neaza mai putin eficient. Cea mai buna solutie este sa stimulam organismul sa secrete intr-o cantitate mai mare hor­monul de crestere! Insa cum? Respunsul este: cu ajutor extern!Un astfel de ajutor extern este produsul fabricat de CaliVita, Natural HGH Support. Acest produs complex, preparat din sub­stante nutritive naturale, stimuleaza, prin in­termediul unor mecanisme eficiente, secre­tia interna a hormonului natural de crestere.

Atentie: Administrarea artificiala a hormonului de crestere poate avea consecinte deosebit de nocive. Din acest motiv, am dori sa subliniem ca Natural HGH Support de la CaliVita NU CONTINE HORMONI DE CRESTERE! Acest produs preparat din substante naturale de o calitate deosebita contine substante nu­tritive care stimuleaza secretia hormonilor de crestere importanti. Printre aceste substante se numara:

 •                     aminoacizi (arginina, ornitina, lizina, glicina si glutamina),
 •                     neurotransmitatorul numit acid gama-amino-butiric (GABA), care actioneaza sinergic cu celelalte substante din compozitia produsului,
 •                     vitamina B6,
 •                     vitamina C,
 •                     crom chelatat,
 •                     lecitina
 •                     extract de Vicia Faba Major.- Aminoacizii si GABA stimuleaza intr-un mod complex secretia si inmagazinarea de HGH de catre hipota­lamus si glanda pituitara. La aceste procese biochimice iau parte nenumarati hormoni si substante considerate hormoni (somato­crinina, factor de crestere inrudit cu insulina - ILGF-1, somatomedina, etc.).

- Vitamina B6 si vitamina C sensibilizeaza receptorii periferici de HGH din tesuturile corespunzatoare, care astfel sunt capabili sa lege o cantitate mai mare de hormoni de crestere.

- Pe langa nenumeratele efecte cunoscute deja ale chelatatului de crom si lecitinei, acestea scad nivelul colesterolului din sange si stimuleaza eliberarea de HGH (care este cu atat mai puternica cu cat este mai scazut nivelul colesterolului din sange). In plus, lecitina din compozitie eficientizeaza efectul anabolizant al HGH si al insulinei, creste puterea fizica si ajuta la transformarea glicogenului din muschi intr-o substanta stimulanta.

- Boabele de Vicia Faba contin o cantitate semnificativa de L-DOPA si stimuleaza la fel de puternic secretia de HGH de catre glanda pituitara ca si hormonul provenit din hipotalamus, somatocrinina. Nutrientii enumerati sunt eficienti si luati separat, insa impreuna fac posibila secretia periodica a hormonului si stimuleaza intr-un mod deosebit de eficient eliberarea hormonului de crestere in fluxul sanguin in perioadele de repaos, noaptea sau ziua.


Sub efectul acestor nutrienti, secretia hormonului de crestere HGH atinge punctul maxim aproximativ la o ora si jumatate dupe adormire.
Produsul trebuie administrat intotdeauna pe stomacul gol!


Cum ajuta Natural HGH Support organismul?

Se stie ca nivelul hormonului de crestere scade natural o data cu inaintarea in varsta. Daca suplimentam alimentatia cu aminoacizii, vitaminele si mineralele care se gasesc in Natural HIGH Support si care stimuleaza secretia interna naturala a hormonului de crestere, nivelul de HGH produs in organism it poate atinge pe cel din tinerete.


Cum actioneaza acest produs?

Natural HGH Support este un produs modern monitorizat, care stimuleaza in mod adecvat secretia si eliberarea hormonului de crestere natural uman. Hormonul de crestere de origine naturala are un efect deosebit de benefic pentru organism, fara efecte secundare si, in acelasi timp, nu este considerat substanta dopanta.


Care este rezultatul final al utilizarii produsului Natural HGH Support?

    - Ajuta la arderea (catabolizarea) grasimilor si, astfel, la eliberarea de energie.
    - Creste rezistenta la boli (imunitatea, in general).
    - Accelereaza vindecarea ranilor.
    - Faciliteaza regenerarea tesuturilor.
    - Stimuleaza refacerea pieli, a cartilajelor si tendoanelor.
    - Acelereaza sinteza proteinelor, cresterea masei musculare, respectiv impiedica degradarea acesteia.
    - Imbunatateste functionarea ficatului si rinichilor, reducand astfel nivelul amoniacului si ureei.

Cine poate lua acest supliment nutritiv complex?

    - cei care nu sufera de diabet,

    - cei care nu sufera de tulburari hormonale severe,

    - persoanele sportive sau care depun activititati fizice sistematic,

    - persoanele cu un stil de viata "reformator",

    - copiii si adolescentii aflati in crestere, cu avizul medicului specialist endocrinolog.

Natural Hgh Support
De ce să alegeţi produsele noastre ?

Şapte motive pentru a alege produsele CaliVita:

 •     Beneficiind de un background profesional deosebit, CaliVita vă oferă o gamă de produse care satisface cele mai stricte condiţii de calitate, de mai mult de 20 de ani.
 •     Ne străduim în permanenţă să utilizăm materiale naturale ce provin din surse de cea mai înaltă calitate.
 •     Utilizăm formule cu o absorbţie deosebită, de exemplu substanţe sub formă organică.
 •     Oferim 100% garanţia calităţii pentru toate produsele noastre.
 •     Produsele noastre sunt supuse unor controale stricte şi multiple, pentru a asigura în permanenţă o calitate excelentă.
 •     Majoritatea suplimentelor noastre alimentare sunt produse în condiţii farmaceutice în SUA.
 •     Produsele sunt fabricate în conformitate cu standardele GMP (Good Manufacturing Practice), fiind supuse unor controale continue şi unor proceduri de examinare regulate de către FDA (Food and Drug Administration). Cooperăm strâns cu autorităţile locale de resort pentru a ne asigura că produsele care ajung la consumatori sunt de cea mai înaltă calitate.2018-02-03

Intrebare

Am 17 ani si 1.71 m inaltime, fac sala 3 zile pe saptamana si vreau sa stiu daca voi putea ajunge al 1.80 inaltime dupa ce folosesc Power Booster.

  2018-02-03

  Intrebare

  Am 17 ani si 1.71m inaltime, fac sala 3 zile pe saptamana si vreau sa stiu daca voi putea ajunge la 1.80 inaltime dupa ce termin Power Booster.

   Scrie o recenzie

   Scrieţi o recenzie

   Power Booster (90 tablete)

   Clienții care au cumpărat acest produs au mai cumpărat și: