Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Ginkgo XC

Ginkgo XC

Gama CaliVita s-a îmbogatit din nou prin introducerea unui produs sub forma de tablete, cu un continut ridicat de Ginkgo biloba.

Cu siguranta denumirea Ginkgo suna cunoscut multora dintre noi, deoarece acest ingredient se gaseste în mai multe dintre produsele noastre:
Protect 4Life, Mega Protect 4Life si Senior Formula. Probabil ca multi se vor întreba pentru cine este conceput Ginkgo XC, acest produs bazat pe un singur component.
Pentru a întelege, haideti sa vedem care sunt beneficiile acestei plante, care, datorita efectelor sa le deosebite, a devenit una din cele mai vândute plante medici nale din lume.
Ginkgo biloba este un copac dioic si deciduu, incredibil de rezistent, un adevarat supravietuitor. Studiile arata ca acesta a aparut acum 200 de milioane de ani, în epoca de piatra.
Fosilele sale pietrificate sugereaza ca a ramas aproape neschimbat de-a lungul timpului. Ginkgo apartine ramurii Ginkgophytae si este singurul reprezentant care a supravietuit pâna în ziua de azi. Este un copac unic si nu se cunoaste nici o specie înrudita cu acesta. Substantele active ale Ginkgo biloba pot fi împartite în doua grupe, flavonoide si terpenoizi, extractele din Ginkgo fiind standardizate în functie de aceste doua componente.*

Flavonoidele din Ginkgo contribuie la functionarea normala a sistemului circulator, asigurând o furnizare adecvata de oxigen si nutrienti catre celule. Acest lucru este foarte important, deoarece contribuie la functionarea normala a creierului, îmbunatatirea memoriei si a capacitatii de concentrare, la mentinerea unei circulatii normale si functionarea sanatoasa a celulelor. Prin urmare, aplicarea sa se recomanda în special pentru mentinerea functiilor cerebrale la persoanele în vârsta, împotriva simptomelor neplacute care acompaniaza înaintarea în vârsta, cum ar fi pierderea memoriei sau acufena, a caror cauza poate fi încetinirea fiziologica a circulatiei cerebrale. Acest produs poate avea beneficii si pentru cei tineri, în caz de suprasolicitare psihica (stres, perioada examenelor, standarde foarte ridicate la locul de munca), precum si pentru sportivi. Mai mult, datorita efectului sau de îmbunatatire a circulatiei, Ginkgo se recomanda în special persoanelor ca re au foarte des senzatia de frig (în special în locuri racoroase sau în sezo nul rece) si prezinta dificultati în în calzirea extremitatilor. Pe lânga toate acestea, Ginkgo este un antioxidant excelent; substantele sale active ofera protectie împotriva efectelor nocive la nivel celular ale radicalilor liberi. Datorita numeroaselor beneficii ale Ginkgo biloba la adresa sanatatii, am luat decizia de a lansa un produs bazat pe un singur ingredient, extractul standardizat al acestei plante, într-o doza mai mare în comparatie cu majoritatea celorlalte produse de pe piata.

Multe persoane nu sunt dispuse sa renunte prea usor la produsele lor preferate cu multivitamine si antioxidanti, pe care le folosesc de multa vreme, dar, în acelasi timp, ar dori sa beneficieze de pe urma efectelor acestei plante. Acestora le recomandam cu caldura noul produs, precum si celor care doresc sa consume Ginkgo biloba în doze ridicate.
Produsul nu poate substitui o alimentatie echilibrata, variata si un stil sanatos de viata, nici tratamentul prescris de medic.

În caz ca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului!

• Acest produs nu este recomandat copiilor!
• Consumul de Ginkgo biloba trebuie evitat în timpul sarcinii si alaptarii!
• În caz ca suferiti de diabet sau aveti probleme de coagulare, adresati-va medicului înainte de a începe consumul acestui produs!
ATENTIE!
* Extractul din frunze de Ginkgo biloba folosit în Ginkgo XC este standardizat la 24% glicozide si 6% terpenoizi.

Lasa un comentariu: