Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Sa combatem celulita

Sa combatem celulita

Din pacate, celulita sau pielea cu aspect de coaja de portocala, cum mai este cunoscuta, cauzeaza probleme unui numar din ce în ce mai mare de persoane. Celulita nu este doar „privilegiul” celor care se lupta cu kilogramele; poate aparea la fel de bine si la persoanele slabe, la sportivi, ba chiar si la barbati.

Odata cu apropierea verii, aceasta problema devine tot mai vizibila: cine vrea sa aiba „gropite” sub rochia vaporoasa sau sa si le afiseze la plaja? Nu va lasati însa amagiti de efecte rapide pe care vi le promit companiile care comercializeaza produse costisitoare; adevarul este ca acestea, de cele mai multe ori, dau rezultate foarte slabe! Rezultate notabile, pe termen lung, pot fi obtinute doar cu un tratament extern-intern complex. În acest scop, gama de produse CaliVita va poate fi de mare ajutor.
Principalul scop în tratamentul celulitei este stimularea circulatiei sanguine si limfatice si a metabolismului, pentru eliminarea cu succes a produselor reziduale acumulate, care cauzeaza formarea celulitei. Daca celulita este acompaniata de grasime în exces, si aceasta trebuie îndepartata.

Tratamentul fizic este o etapa indispensabila în combaterea celulitei; masajul este cea mai simpla metoda, care poate fi aplicata si la domiciliu. Masajul nu trebuie efectuat niciodata pe pielea uscata, ci cu ajutorul unei creme cu substante active, care sprijina metabolismului si catifeleaza pielea. Crema

CaliVita C-Rx este produsul ideal: ingredientele sale, selectate cu atentie, contribuie eficient la succesul luptei împotriva celulitei. Printre ingrediente se numara rozmarinul, care intensifica fluxul sanguin si metabolismul la nivelul pielii si îndeparteaza produsele reziduale. Ghimbirul îmbunatateste, de asemenea, circulatia, si are efect tonifiant. Catina este o substanta cu o actiune puternica de sprijinire a metabolismului, protejeaza sanatatea pielii si întareste tesuturile conjunctive. Ceaiul verde, pe lânga proprietatile sale antioxidative, revigoreaza si hidrateaza pielea. Masati în profunzime zonele problematice (dimineata si seara înainte de culcare, dupa baie sau dus) cu crema C-Rx. Efectele pot fi sporite cu ajutorul dusurilor calde si reci, al infrasaunei si daca frecam pielea cu un burete abraziv înainte de aplicarea cremei.

În final, nu trebuie sa uitam nici de tratamentul intern al celulitei, care este la fel de important ca cel extern. Primul pas este un aport adecvat de lichide; ideal ar fi sa consumati zilnic 2,5-3 litri de apa pura, ionizata. Faceti o cura de alcalinizare-detoxificare, care poate fi excelent suplimentata cu produsele CaliVita Liquid Chlorophyll, Green Care, Pure Yucca etc. Pentru cele mai bune rezultate, utilizati aceste produse în paralel. Începeti chiar astazi, pentru a întâmpina sezonul cald cu o piele mai tânara si mai ferma!
Anul acesta, începeti lupta împotriva celulitei mai devreme! Intrati în forma cu crema CaliVita C-Rx, pe care o puteti achizitiona acum la un pret foarte convenabil!

Lasa un comentariu: