Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Abordarea profesionista si neprofesionista a afacerii

Abordarea profesionista si neprofesionista a afacerii

Cum să îţi construieşti propria afacere prosperă şi independentă.


Doar persoanele cu o motivatie interna puternica si cu capacitatea de a lua decizii ferme si de a face pasi concreti catre telul pe care si l-au stabilit vor cunoaste succesul. Cu alte cuvinte, daca gândurile noastre (vizualizarea) reusesc sa ne activeze emotiile, nimic nu ne poate opri sa trecem la actiune. Prin urmare, primul pas pe care trebuie sa-l facem este sa avem o imagine clara despre unde am vrea sa ajungem si cum va fi când vom reusi sa ajungem unde ne-am propus.

Orice activitate, inclusiv aceea de atingere a scopurilor pe care ni le-am stabilit, poate fi facuta în doua moduri: profesionist sau neprofesionist. Cei care îsi construiesc afacerea ca niste profesionisti nu se bazeaza doar pe intuitie, ci îsi fac planuri clare si muncesc în continuu, aplicând cunostintele dobândite pe parcurs si împartasindu-le si celorlalti. Este mult mai important cum îti construiesti reteaua decât cât de mare este aceasta. Exemplul tau, pozitiv sau negativ, va fi urmat de colegii tai.

Exista o serie de etape de baza care trebuie parcurse pentru a face progrese în activitatea de construire a retelei, cum ar fi alcatuirea listei de cunostinte, invitarea prietenilor si sustinerea de prezentari la domiciliu, în cazul afilierii de noi membri. Pe de alta parte, nu treuie sa uitam nici de importanta seminariilor si trainingurilor. Prima si cea mai importanta regula este sa fii prezent la fiecare seminar la care ai dreptul sa participi, conform nivelului de performanta atins. Poti acumula noi informatii si cunostinte si prin autoinstruire, citind carti, ascultând si uitându-te la înregistrarile seminariilor, dar trebuie sa tii cont de faptul ca nicio caseta sau CD nu îti poate transfera sentimentele si emotiile pe care le traiesti doar daca esti prezent la fata locului. A doua regula este sa aduci întotdeauna la seminar cât mai multi colegi si membri. Numarul de colegi si membri prezenti la seminar si la alte evenimente este si masura succesului tau.

Nu uita ca una din conditiile de baza ale cresterii continue este nu ceea ce spunem, ci ceea ce facem.
Atitudinea pozitiva si optimista, concentrarea pozitiva, onestitatea si etica, încrederea în tine si în asociatii tai — toate acestea te vor ajuta sa atingi succesul si sa îti mentii armonia interna. Persoanele care traiesc si lucreaza în conformitate cu aceste principii, în timp îsi vor transforma si personalitatea. Vor deveni mult mai încrezatoare în fortele proprii si, prin urmare, mult mai deschise si mai pregatite sa faca fata unor noi provocari.

Încrederea în sine, entuziasmul, curiozitatea si acceptarea riscurilor necesare te vor face sa te detasezi de ceilalti si sa fii întotdeauna cu un pas înaintea celor calora le este prea frica sa faca vreo miscare. Astfel de oameni devin lideri care îi inspira si îi ajuta pe ceilalti sa devina, la rândul lor, lideri. Bineînteles, aceasta poveste despre succes nu ar fi completa daca nu am mentiona importanta recunoasterii oportunitatii care ne poate duce catre succes. Cu totii stim ca în viata nu exista foarte multe oportunitati reale. Daca ratam câteva, cine stie când si daca vor mai aparea altele. Din fericire, CaliVita International reprezinta exact acest lucru: o oportunitate reala pentru toti de a ajunge oameni de succes. Iar succesul va fi direct proportional cu dorinta de a reusi si cu curajul de a trece la actiune.

Unii vor fi doar consumatori ai produselor noastre si, astfel, îsi vor concentra atentia pe sanatatea proprie; altii vor câstiga din aceasta afacere pentru a-si completa veniturile sau a obtine un venit; unii se vor bucura de faptul ca apartin acestei mari familii de oameni pozitivi; altii vor dori sa calatoreasca si sa cunoasca noi oameni, obiceiuri si tari sau sa învete lucruri noi din domeniul marketingului în retea sau al sanatatii, în timp ce altii vor dori sa experimenteze toate aceste lucruri la un loc.
Doar de tine depinde daca si cum vei folosi aceasta oportunitate. Eu personal îti recomand sa profiti de ea în totalitate, pentru ca meriti!

Va doresc sanatate si mult succes!
Imre Zoltan Parokai
Director de Vânzari si
Dezvoltare a Retelei
Internationale

Lasa un comentariu: