Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Ţie care ţi se potriveşte?

Ţie care ţi se potriveşte?

Natura se pregăteşte de odihnă toamna, dar noi trebuie să ne reluăm activitatea cât mai în forţă. Probabil că mulţi dintre noi nici nu am observat, dar, datorită volumului de lucru tot mai mare,suntem victimele efectelor negative ale stresului.


Este foarte important să nu uităm de sănătatea noastră nici în acest anotimp. Dacă ne pregătim organismul corect pentru perioada rece, atunci vremea mohorâtă nu ne va afecta dispoziţia şi vitalitatea.

Nu trebuie să considerăm toamna doar anotimpul gripei, ci să o vedem, mai degrabă, ca pe o perioadă de trecere în care să punem accent sporit pe prevenirea bolilor.

Soluţia CaliVita

Asigură-i familiei tale necesarul de vitamine pentru o toamnă fără stres!

Începutul toamnei este perioada cea mai favorabilă pentru revitalizarea organismului, printr-o cură de vitamine. Aportul de elemente esenţiale reglează metabolismul, întăreşte sistemul imunitar şi pregăteşte organismul pentru a face faţă lunilor reci.

Cumpără minimum 2 produse din gama FlexiPack Vitamine: C Plus (FL0048), C300 (CV0158), C500 (FL0022), C1000 (CV0177), Liquid C+ (CV0174) şi Lion Kids C (FL0009) pe aceeaşi factură şi vei beneficia de 15% REDUCERE din preţul produselor!
În limita stocului disponibil! PB nu se modifică, iar PC se reduc cu 15%!

Produsele pot fi identice sau diferite. Reducerea se aplică şi în cazul cumpărării a 3 sau mai multe produse din gamă, pe aceeași factură.

Promoţia va fi activă doar în perioada 10-16 octombrie în toate Centrele CaliVita, la Departamentul de Expediţii Poştale şi în magazinul on-line!

Cui îi recomandăm FlexiPack Vitamine?
Persoanelor care doresc să-şi fortifice sistemul imunitar;
Acelor persoane supuse unei tensiuni mentale intense, pentru a ajuta la funcţionarea normală a sistemului nervos;
Copiilor, pentru dezvoltarea armonioasă şi întărirea sistemului imunitar;
Sportivilor şi persoanelor care depun un efort fizic intens, pentru a reduce oboseala.

flexi pack

Lasa un comentariu: