Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Ce ne face sa fim fericiti? [infografic]

Ce ne face sa fim fericiti? [infografic]

„Fericirea nu e ceva gata făcut, ea vine din faptele tale.” — Dalai Lama


Cu totii ne dorim sa gasim fericirea. Dar poate ar trebui sa ne gandim ca alergarea continua spre ea este de fapt ceea ce conteaza.

Pornind de la acest fapt, se nasc o multitudine de intrebari: putem cuantifica fericirea sau exista metode prin care fiecare dintre noi ar putea sa isi alimenteze acest sentiment?

Studiile arata ca, cei mai fericiti oameni din lume sunt locuitorii din Islanda.

Prin intermediul sondajului au fost analizate date referitoare la cat de odihniti sunt participantii, cat de frecvent rad sau daca în ziua anterioara aplicarii chestionarului au invatat ceva nou.

In ceea ce priveste Romania, doar 58% dintre respondenti s-au declarat fericiti, clasandu-se astfel printre cele mai triste tari ale lumii, respectiv locul 60 din 65 participante.


Rezultatele altui studiu au aratat ca, din 10 romani, doar 4 se declara fericiti. Printre lucrurile care ii fac pe locuitorii Romaniei sa se simta fericiti se numara relatiile bune cu cei dragi si lipsa problemelor de sanatate.

Cercetatorii au intocmit, de asemenea, profilul celui mai nefericit roman care are o varsta cuprinsa intre 45 si 54 de ani, este vaduv sau divortat, are un venit redus si locuieste in zona de vest a tarii.

infografic ce ne face fericiti

Lasa un comentariu: