Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Calivita Romania. Produse Calivita. Magazine Calivita

Calivita Romania. Produse Calivita. Magazine Calivita

1. Cine este Calivita? Calivita in Romania.

2. Ce produse Calivita se gasesc in Romania?

3. Pareri despre produsele Calivita

4. Calivita CV Bonus.

5. Inregistrare Membru nou Calivita

6. Comanda Online produse Calivita

7. Calitatea si siguranta produselor Calivita


8. Magazine Calivita in Romania. Adresa si Program Magazine Calivita. Pentru detalii Telefon: 0765 361 940

8.1. Magazinul CaliVita din Timişoara

8.2. Magazinul CaliVita din Bucureşti

8.3. Magazinul CaliVita din Braşov

8.4. Magazinul CaliVita din Cluj Napoca

8.5. Magazinul CaliVita din Iasi

8.6. Magazinul CaliVita din Constanta

8.7. Magazinul CaliVita din Ploiesti

8.8. Magazinul CaliVita din Craiova

8.9. Magazinul CaliVita din Braila


Cine este Calivita?

Comunitatea CaliVita este construită pe premisele unui stil de viaţă sănătos şi ale independenţei financiare.

Dacă reuşeşti să îţi echilibrezi starea de spirit legând noi prietenii, stabilind noi relaţii şi având un sentiment de realizare financiară, vei fi cu adevărat fericit pe termen lung.

Când aparţii marii familii CaliVita nu înseamnă doar că ai o şansă unică de a te consolida financiar pe termen lung, ci şi că îţi poţi dezvolta aptitudini foarte valoroase, cum ar fi să îi motivezi şi să îi inspiri pe ceilalţi să gândească la scară largă şi, în consecinţă, să stăpânească arta unei atitudini mentale pozitive.

Succesul aduce succes şi nu trebuie să mergi mai departe de CaliVita ca să îţi dai seama de acest lucru! De-a lungul anilor, CaliVita a ajutat sute de mii de persoane să îşi îmbunătăţească sănătatea şi să devină libere şi independente financiar.

Viziunea CaliVita International este să devină un lider la nivel internaţional care să sprijine un stil de viaţă sănătos şi să ofere siguranţă financiară cu ajutorul produselor şi serviciilor sale de cea mai înaltă calitate.

Fondatorul Calivita Gerry Hargitai

Gerry Hargitai este fondatorul şi liderul charismatic al companiei CaliVita® International.

La începutul anilor 1990, Gerry Hargitai a fondat California Fitness (predecesorul CaliVita International) şi a pus bazele distribuţiei de suplimente alimentare în Europa Centrală şi de Est. Pe parcurs a ajutat nenumărate persoane să conştientizeze importanţa unui stil de viaţă sănătos.

Pentru a-şi pune misiunea în practică, Gerry a creat o echipă de câteva mii de medici foarte bine pregătiţi şi a lansat o campanie educaţională la nivel regional în cadrul căreia publicul a făcut cunoştinţă cu metodele şi tehnicile de menţinere a sănătăţii.


2. Ce produse Calivita se comercializeaza in Romania?


Oferim produse inovatoare, care respectă cele mai înalte standarde de calitate de mai bine de 20 de ani. În gama noastră care cuprinde mai mult de 100 de produse de o calitate deosebită, pe lângă vitamine şi minerale se pot găsi produse ce conţin complexe unice din plante.

Pe parcursul procesului de dezvoltare a produselor, acordăm o atenţie specială şi ne străduim să utilizăm materii organice, datorită absorbţiei îmbunătăţite.

Produsele noastre sunt concepute să exercite un efect sinergic (de întărire reciprocă) în interiorul organismului.

Mai multe dintre produsele noastre cu vitamine şi multivitamine folosesc tehnologia eliberării prelungite, oferind organismului în continuu o doză adecvată de vitamine şi minerale.

Gama noastră de produse conţine şi suplimente alimentare lichide, destinate special celor pentru care tabletele şi capsulele nu reprezintă o soluţie convenabilă.

Pe durata dezvoltării produselor, monitorizăm modificarea dozelor recomandate din anumite vitamine şi minerale şi, în acelaşi timp, încercăm să reducem dimensiunea capsulelor şi a tabletelor.

Puteţi alege dintr-o gamă largă de produse pentru slăbit, digestie, detoxificare, de sprijin al sistemului imunitar, al memoriei şi dispoziţiei, al sistemului cardiovascular, al articulaţiilor şi oaselor, de înfrumuseţare sau destinate special bărbaţilor ori femeilor şi puteţi începe să vă bucuraţi de o viaţă de calitate chiar de astăzi!


3. Parerile consumatorilor despre produsele Calivita


4. Calivita CV Bonus


Calivita cv Bonus este o pagina online unde poti, daca esti membru Calivita, sa vezi in orice moment pe baza codului de membru si a parolei cate puncte bonus ai acumulat tu si ceilalti cumparatori de produse Calivita pe care tu i-i ghidat sa foloseasca produsele.

Avand cont Calivita Cv Bonus poti de asemenea sa vezi informatii despre magazinele Calivita International din toate tarile unde exista sedii si sa vezi facturile Calivita care ti se elibereaza lunar.

In plus cu ajutorul Cv Bonus poti sa trimiti prietenilor felicitari cu ocazia zilei de nastere fiindca programul iti arata cu cel putin cateva zile inainte ca se apropie ziua de nastere a unui membru Calivita.


5. Inregistrare membru nou Calivita


Pentru a te inregistra ca membru Calivita trebuie sa ai o prima comanda de minim 100 lei. Vezi AICI cum poti deveni membru Calivita simplu si rapid chiar aici pe site.

De asemenea te poti inscrie completand datele tale pe site-ul calvita urmand link-ul urmator: http://calivita.ro/registration/0402005823


6. Comanda Online Produse Calivita


Cel mai simplu mod pentru a comanda produsele Calivita este sa faci o comanda pe site-ul nostru vitabiotic.ro in care sa en dai toate datele necesare, cerute in sectiunea de comanda. Daca ai comanda peste 100 lei iti vom face si cardul de membru pentru a primi reducerea aferenta de 10% dar si pentru a fi in contact cu cele mai noi promotii si reduceri la produsele Calivita.

Nu uita, in fiecare saptamana Calivita ofera reduceri la diferite produse, de aceea este indicat sa ai cardul de membru si sa ne oferi o adresa de email valida pentru a-ti putea trimite din timp toate promotiile si reducerile.

Mai mult membrii Calivita au acces la promotii permanente cu este cea la produsul Noni Organic la care daca o sa comanzi 3 flacoane de noni organic o sa primesti inca unul gratuit.


7. Calitatea si siguranta produselor Calivita


Consumul de suplimente alimentare reprezintă o parte integrantă şi utilă a unui stil de viaţă modern. Este însă foarte important ce produse şi ingrediente consumăm.

CaliVita International se străduieşte să le ofere consumatorilor săi tot ce e mai bun.

Pentru noi, aceasta înseamnă nu doar că direcţia dezvoltării noastre este definită de nevoile tale, ci şi că mai mult de 3.000 de profesionişti dedicaţi şi cu experienţă din întreaga lume lucrează fără încetare pentru ca produsele noastre să se conformeze rezultatelor celor mai noi cercetări medicale.

Experţii noştri protejează calitatea şi asigură controlul produselor, de la producerea lor şi până ajung la consumatorul final. Iar ţie îţi oferim materiale informative ce conţin o largă gamă de informaţii, atât cu privire la medicina tradiţională, cât şi la ultimele descoperiri ştiinţifice.

Produsele noastre sunt supuse unor teste multiple, de la materii prime şi până la produsul finit. Un număr de 12.000 de teste pe an oferă garanţia că mai mult de 500 de ingrediente ajung pe piaţă având o puritate şi calitate extraordinare.

Marea majoritate a suplimentelor noastre sunt produse într-un mediu farmaceutic în Statele Unite ale Americii. Procesul de producţie a acestora se desfăşoară în concordanţă cu proceduri riguroase de control şi asigurare a calităţii (GMP - Good Manufacturing Practice), fiind monitorizate în permanenţă de FDA (Autoritatea pentru Controlul Alimentelor şi Medicamentelor din Statele Unite).

În Europa, unde produsele îndeplinesc în totalitate cerinţele legislaţiei europene, colaborăm strâns cu autorităţile locale de acordare a licenţelor, pentru a ne asigura că produsele noastre respectă toate reglementările locale.


8. Magazine Calivita in Romania. Adresa si Program Magazine Calivita


8.1. Magazinul CaliVita din Timişoara


Adresa: Str. Lucian Blaga Nr.1, Timişoara, jud. Timis, Cod. 300001

Program de lucru :

    Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 12:00


8.2. Magazinul CaliVita din BucureştiAdresa: Biserica Enei Nr.2, Bucureşti, Sector 1, Cod. 010019

Program de lucru :

    Luni - Vineri: 09:00 - 19:00
    Sâmbătă: 09:00 - 14:00


8.3. Magazinul CaliVita din BraşovAdresa: Str. Crişana Nr.6, Braşov, jud. Braşov, Cod. 500209

Program de lucru :

    Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 12:00


8.4. Magazinul CaliVita din Cluj NapocaAdresa: Calea Moţilor Nr.71-73, Cluj Napoca, jud. Cluj, Cod.  400370

Program de lucru :

    Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 12:00


8.5. Magazinul CaliVita din IaşiAdresa: Str. Păcurari nr.138-142,bl.587,sc.A, parter. Iaşi, jud. Iaşi

Program de lucru :

    Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 12:008.6. Magazinul CaliVita din ConstanţaAdresa: Bd. 1 Mai Nr.1 Bl. H9, Parter, Constanţa, jud. Constanţa, Cod. 900123

Program de lucru :

    Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 12:00


8.7. Magazinul CaliVita din PloieştiAdresa: Str. Vlad Tepes nr. 30 bl. D7 parter., Ploieşti, jud. Prahova, Cod. 100015

Program de lucru :

    Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 12:00


8.8. Magazinul CaliVita din CraiovaAdresa: Str. Bibescu Nr.2, Craiova, jud. Dolj, Cod. 200421

Program de lucru :

    Luni - Vineri: 09:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 12:00


8.9. Magazinul CaliVita din BrăilaAdresa: Strada G-Ral Eremia Grigorescu, Bloc 9PP, parter, Brăila, jud. Brăila Cod. 810044

Program de lucru :

    Luni - Vineri: 10:00 - 18:00
    Sâmbătă: 09:00 - 12:001. Cine poate fi membru CaliVita® International?

2. Dacă mă înscriu în CaliVita, sunt obligat să pornesc afacerea?

3. Există o valoare minimă a cumpărăturilor lunare?

4. Dacă sunt membru înregistrat, primesc vreo reducere când cumpăr produsele firmei?

5. Cât mă costă să devin membru şi cum mă pot înscrie?

6. Ce reprezintă Punctele Bonus (PB) şi Punctele Comerciale (PC)?

7. Ce perioadă este valabilă calitatea de membru CaliVita?

8. Cum îmi pot prelungi calitatea de membru?

9. Cum pot vinde produsele la preţ de vânzare cu amănuntul?

10. Cum folosesc reducerea pentru cumpărăturile ulterioare?

11. Cum aflu ce sumă pot folosi la cumpărături?

12. Mi-am uitat parola şi/sau codul de membru. Cum mi le pot recupera?

13. Ce înseamnă sponsor Calivita?

14. Cum îmi pot modifica datele personale?


1. Cine poate fi membru CaliVita® International?Orice persoană majoră, orice companie sau organizaţie înregistrată.


2. Dacă mă înscriu în CaliVita, sunt obligat să pornesc afacerea?Nu, acest lucru nu este necesar la început, ci doar mai târziu, dacă vrei să câştigi bonusuri.


3. Există o valoare minimă a cumpărăturilor lunare?    Dacă nivelul tău de performanţă este între 0% şi 10%, nu trebuie să faci cumpărături lunare de minimum o anumită sumă pentru a-ţi primi plata bonusului în luna respectivă.
    Dacă nivelul tău de performanţă este între 12% şi 18%, ai nevoie de cumpărături personale lunare de 500 PB pentru a primi plata bonusului în luna respectivă.
    Dacă nivelul tău de performanţă este 21%, ai nevoie de cumpărături personale lunare de 1.000 PB pentru a primi plata bonusului în luna respectivă.


4. Dacă sunt membru înregistrat, primesc vreo reducere când cumpăr produsele firmei?Da, membrii înregistraţi beneficiază de o reducere de 10% din preţul întreg.


5. Cât mă costă să devin membru şi cum mă pot înscrie?Nu există nicio taxă de membru. Te poţi înscrie în reţea completând formularul de înscriere şi cumpărând, pe o singură factură, produse în valoare de 66 PC, aproximativ 82 lei, on-line aici.


6. Ce reprezintă Punctele Bonus (PB) şi Punctele Comerciale (PC)?Punctele Bonus (PB) reflectă nivelul tău de performanţă într-o anumită lună, între 0 şi 21%, iar Punctele Comerciale (PC) reprezintă preţul net (fără TVA) al cumpărăturilor tale. Primeşti un anumit procent de PC conform performanţei din luna respectivă drept bonus.


7. Ce perioadă este valabilă calitatea de membru CaliVita?Dacă te înscrii în reţea înainte de 1 septembrie, calitatea ta de membru va expira la sfârşitul anului. Dacă te înscrii după 1 septembrie, calitatea ta de membru va expira la sfârşitul anului următor.


8. Cum îmi pot prelungi calitatea de membru?Calitatea ta de membru se va prelungi automat dacă valoarea cumpărăturilor cumulate pe parcursul întregului an atinge 170 PC.


9. Cum pot vinde produsele la preţ de vânzare cu amănuntul?Când vinzi produsele clienţilor tăi personali, le vinzi la preţ de vânzare cu amănuntul. Atenţie: ca distribuitor independent, este responsabilitatea ta personală să emiţi facturi consumatorilor.


10. Cum folosesc reducerea pentru cumpărăturile ulterioare?Reducerile personale de fidelitate neutilizate se cumulează. Reducerea individuală poate fi folosită pentru a acoperi până la 60% din valoarea totală a cumpărăturilor de pe o factură şi va fi dedusă din suma brută de pe factură.


11. Cum aflu ce sumă pot folosi la cumpărături?    Trimitem înştiinţări pe data de 20 a fiecărei luni;
    Când ceri o parolă, indicăm şi acest lucru, printre altele;
    Poţi afla care este suma în sistemul cvBonus;
    Cu ajutorul colegilor noştri din magazine;


12. Mi-am uitat parola şi / sau codul de membru. Cum mi le pot recupera?Intră pe site, dă click pe „Autentificare şi recuperare parolă sau cod de membru” din dreapta sus, iar apoi pe „Ai uitat codul de membru? Ai uitat parola CvBonus sau codul PIN?”.
O persoană fizică, companie sau organizaţie poate deveni membru doar cu ajutorul unui alt membru.  Acest membru este numit sponsor. El îşi ajută membrii în tot ceea ce ţine de afacere sau de produse.


14. Cum îmi pot modifica datele personale?Datele personale (adresa; numărul de telefon; adresa de e-mail şi datele din buletin), se pot modifica atât la centrele CaliVita, la Departamentul de Expediţii Poştale cât şi la Departamentul Relaţii Clienţi.

Numele şi Contul bancar pot fi modificate doar la Departamentul Relaţii Clienţi.


Lasa un comentariu: