Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

Invinge raceala si creste-ti imunitatea

Invinge raceala si creste-ti imunitatea

Te-ai întrebat vreodată de ce gripa este mai frecventă iarna, exact ca răceala, cauzată tot de viruși?
Agenții patogeni ne vizitează doar în această perioadă?
Ce îi ține la distanță vara?
Răspunsul este: sistemul nostru imunitar.

Principala armă a sistemului imunitar împotriva atacurilor externe este sângele nostru. Acesta ne poate proteja foarte eficient cu ajutorul leucocitelor (globulelor albe); însă în sezonul rece vasele sanguine din gât și din nas se îngustează, iar agenții patogeni primesc undă verde! Cum ne putem proteja împotriva acestui atac? Pentru anumite categorii de persoane, vaccinul antigripal este soluția, dar acesta oferă protecție doar împotriva a două tulpini de viruși.

Prin urmare, celelalte categorii de persoane care nu pot recurge la vaccinul gripal pot „forma un scut protector” cu ajutorul naturii, care poate fi folosit și împotriva altor agenți patogeni. Concentrația ridicată de extract de soc negru din SambuRex, suplimentat cu zinc și vitamina C, poate sprijini sistemul imunitar împotriva infecțiilor virale; mai mult, produsul nu conține alcool sau adaos de zahăr, astfel încât și copiii vor accepta cu plăcere acest sirop cu aromă plăcută. Conform anumitor studii, SambuRex poate oferi acum ajutor și celor care se confruntă cu gripa, scutând durata bolii și ameliorându-i simptomele.

Noi îți oferim zinc și separat, în produsele noastre Chelated Zinc și Mega Zinc, sub formă chelatată, ușor de utilizat de organism. Din rezultatele cercetărilor științifice, acum știm că un consum adecvat de vitamina C și zinc poate reduce durata bolii, precum și riscul de apariție a pneumoniei, care este o posibilă complicație. Zincul în combinație cu C300 Plus, C500 sau C1000 Plus te poate ajuta să îți pregătești sistemul imunitar pentru lunile de iarnă. În plus, nu trebuie să uiți nici de suplimentarea adecvată cu vitamina D.

În sezonul rece, când lumina naturală este redusă, carența de vitamina D este foarte frecventă. Se știe însă că numărul cazurilor de gripă ar putea fi redus cu până la 90% cu ajutorul unui aport adecvat de vitamina D. O picătură de D-drops conține 400 UI de D3 și oricine, de la femeile însărcinate la persoanele supraponderale, poate doza cu ușurință vitamina D, reducând astfel riscul apariției gripei.

Atenție! SambuRex: Nu se recomandă persoanelor alergice la plantele crucifere și celor care suferă de boli autoimune sau sunt la tratament cu imunosupresoare. Nu se recomandă copiilor cu vârsta mai mică de 3 ani. A nu se administra mai mult de 8 săptămâni.

A se agita bine înainte de utilizare. A se păstra la rece după deschidere. Chelated Zinc, Mega Zinc: Persoanele cu probleme renale trebuie să ceară sfatul medicului înainte de folosire, deoarece zincul se excretă prin urină. C300 Plus, C500, C1000 Plus: Vitamina C este termo- și fotosensibilă, atenție la depozitare.

Dacă suferiți de calculi renali, cereți sfatul medicului înainte de a începe consumul produsului. D-drops: A se depozita ferit de razele de soare. A nu se consuma în caz de afecțiuni care implică un nivel ridicat de calciu în ser (hiercalcemie).

În caz de calculi renali și sarcoidoză sau consumul altor produse cu vitamina D, cereți sfatul medicului.

Bibliografie: Randomized Study of the Efficacy and Safety of Oral Elderberry Extract in the Treatment of Influenza A and B Virus Infections - Zakay-Rones, Z.; Thom, E.; Wollan, T.; Wadstein, J., The Journal of International Medical Research, Volume 32, Number 2, March 2004 , pp. 132-140(9) Anti-influenza virus effects of elderberry juice and its fractions - Kinoshita E, Hayashi K, Katayama H, Hayashi T, Obata A., Biosci Biotechnol Biochem. 2012;76(9):1633-8 Immune-Enhancing Role of Vitamin C and Zinc and Effect on Clinical Conditions – Wintergerst et al., Ann Nutr Metab 2006;50:85-94 Orvosi Hetilap, Szupplementum, Akadémia Kiadó 2012. május

Lasa un comentariu: