Categories Menu
Title Background
Background
Border Color
Header
Top Horizontal Menu
Cart Background
Buttons / Icons
Button Background
Button Border
NEW icon Background
SALE icon Background
Others
Headings Color
Price Color

Click on "Apply" to see the changes.

GINKGO o sursa de sanatate

Ginkgo este un copac incredibil de rezistent, un adevarat supravietuitor. Studiile arata ca acesta a aparut cu milioane de ani în urma, fiind contemporan cu dinozaurii si asis tând atât la...

Alimentatia copiilor nostri

O alimentatie adecvata si activitatea fizica sunt necesare nu doar pentru mentinerea formei fizice, ci sprijina si dezvoltarea organismului si previn aparitia unor probleme de sanatate pe viitor.

Alimentaţia conformă grupelor sanguine

Alimentatia conforma grupelor sanguine sau, mai modern, „dieta în functie de grupa sanguina”, se bazeaza pe observatiile unui medic american
Doar persoanele cu o motivatie interna puternica si cu capacitatea de a lua decizii ferme si de a face pasi concreti catre telul pe care si l-au stabilit vor cunoaste succesul.

Pas cu pas catre succes

Cand vine vorba de constructia de retea, intotdeauna insistam pe importanta comunicarii verbale si non-verbale.

Sa combatem celulita

Celulita nu este doar „privilegiul” celor care se lupta cu kilogramele; poate aparea la fel de bine si la persoanele slabe, la sportivi, ba chiar si la barbati.

Sindromul obosirii cronice

Sindromul de oboseala cronica (SOC) este denumirea curenta a tulburarilor ce se caracterizeaza in primul rand printr-o senza­tie de oboseala profunda
Chiar daca sezonul rece a trecut, multi dintre noi înca avem tendinta de a consuma alimente mai bogate în grasimi saturate.

De ce sa alegi Calivita?!

CaliVita pune un accent deosebit pe trainingul constructorilor de reţea şi al distribuitorilor.

Ginkgo XC

Gama CaliVita s-a îmbogatit din nou prin introducerea unui produs sub forma de tablete, cu un continut ridicat de Ginkgo biloba.

Mineralele

Pentru functionarea norma la a proceselor noastre vitale, prezenta mineralelor este absolut indispensabila.

Haideţi să cântărim faptele !

Pe masura ce se apropie vara, tot mai multi oameni încearca sa scape de kilogramele si de centimetrii pe care i-au acumulat în timpul iernii.

Garcinia Cambogia

Principalul sau agent activ este acidul hidroxicitric (HCA), care se gaseste în coaja fructului plantei, de marimea unei portocale, fiind, de asemenea, cu nos cut în literatura de specialitate si...

Oregano Oil

CaliVita si-a lãrgit gama de produse cu un preparat nou si absolut unic! Acesta nu poate fi comparat cu niciunul dintre produsele distribuite pânã acum de noi.
Splina, impreuna cu Pancreasul si Stomacul ocupa loja energetica numita „Pamant” in Medicina Traditionala Chineza. Este considerata „organul central al digestiei”.

Top 12 alimente care reduc stresul si linistesc inima

Top 12 alimente care reduc stresul si redau linistea inimii